Un ŞOMER ROMÂN a înşelat cazinourile britanice cu ZECI DE MII de lire sterline. Vezi aici CUM a reusit.

mihai-lacatus1-465x390

Un șomer din România, pasionat de poker, a reușit, în decurs de șase ani, să înșele numeroase cazinouri din Marea Britanie cu zeci de mii de lire sterline. Metoda sa de a trișa consta în marcarea, aproape invizibilă, a cărților de joc pentru a putea prevedea mișcările adversarilor săi, relatează Daily Mail.

Mihai Lăcătuș, în vârstă de 61 de ani, s-a folosit de acte false pentru a intra în cazinourile de unde fusese izgonit anterior și a fost prins, pe aeroportul Luton, de autoritățile britanice chiar când se pregătea să fugă din țară. La momentul respectiv, avea asupra sa aproximativ 3.000 de lire sterline.

Românul și-a recunoscut vina în privința celor 14 acuzații de fraudă și alte patru de utilizare a unor acte false, urmând ca instanța să decidă, pe 16 martie, ce pedeapsă va primi.

Metoda de trișare utilizată de Lăcătuș a trecut neobservată ani buni, el reușind să obțină, în mod fraudulos, zeci de mii de lire de la jucătorii din cazinourile din Leicester, Salford, Nottingham, Birmingham, Londra și Northampton. Românul făcea îndoituri imperceptibile pe cărțile de joc pentru a ști ce mână au adversarii.

Potrivit jurnaliștilor britanici, este prima dacă când cineva urmează să fie condamnat pentru o tehnică specifică de înșelăciune la jocurile de cărți.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *