Un soldat american despre România: “Ţară căcăcioasă, murdară, au negri pe bancnote”

sua1

Un soldat american aflat la una din bazele din România jigneşte ţara noastră şi pe români pe Facebook. Damien Maynard a scris pe Facebook că România este o ţară murdară şi căcăcioasă.

Mai mult, soldatul american spune că pe bancnotele româneşti sunt poze cu negri.  „Aceştia au oameni negri pe bancnotele lor”, mai scrie Maynard, dând ca exemplu o fotografie cu bancnota pe care se află Aurel Vlaicu.

aurelvlaicu

Maynard a publicat pe contul său şi fotografii cu militari români.

Soldat-american-alaturi-de-un-soldat-roman

Damien Maynard şi-a şters miercuri contul de Facebook după ce a fost informat de Ambasada SUA la Bucureşti că FLUX 24 monitorizează subiectul.

sua2

VEZI SI: ARMATA ROMANA, de tot RASUL!

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

11 comentarii la „Un soldat american despre România: “Ţară căcăcioasă, murdară, au negri pe bancnote”

 • 19 iunie 2015 la 00:51
  Permalink

  ambasada sua monitoriaza subiectul….ce cacat..mai nene ne lasi…daca asa crede ti voi ca promovati nationalismul ma speriiiii,niste oameni mari cu minte de copil…..

  Răspunde
  • 19 iunie 2015 la 05:28
   Permalink

   tu citesti un articol sau te uiti la poze? mai citeste odata… la informarea ambasadei SUA,CA…FLUX24 ,,,URMARESTE SUBIECTUL,,,,de unde stiau aia? simplu fakebookul si serverele goagal sunt..ale lor…

   Răspunde
 • 19 iunie 2015 la 01:05
  Permalink

  Dont forget….Romania have snipers too…and hunters…go to y fuking america monkey…man with no history…child of a drunk emigrants

  Răspunde
 • 19 iunie 2015 la 10:45
  Permalink

  parerea mea e ca voi astia de la nationalisti.ro stati cam rau cu strategiile de propaganda, ori o faceti intentionat. daca nu ati fi postat ce poate un soldat american despre romania, mai mult nu ati fi distribuit asa masiv nu am fi stiut si ar fi fost un caz ridicol de necunoscut. asa l-ati adus in centrul atentiei. vreti sa castigati noi nationalisti sau sa va tineti de cancanuri? va citesc cateodata da nu regasesc nimic nationalist in voi ci doar genu de revista libertatea care si-a propus subiecte cu tenta de raca itre-nationala. btw am vazut ce pot face soldatii americani in irak, un exemplu mult mai relevant.

  Răspunde
  • 19 iunie 2015 la 17:33
   Permalink

   Nu. Cei de la nationalisti.ro, vor sa ne arate adevarul despre perfidia americanilor pe care i-am primit in casa noastra desi stim scopurule lor murdare. Fiindca ei nu au venit aici cu gand de pace. Au venit hotarati sa puna de un razboi ca prea multi ani in Europa a fost liniste si lor linistea le dauneaza. Iar cu privire la Irak altceva mai bun nu au facut nicaeri pe unde au trecut, incepnad cu Vietnamul si terminand cu Serbia, Libia, etc. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca au lansat cele doua bombe atomice asupra Japoniei.

   Răspunde
 • 19 iunie 2015 la 20:23
  Permalink

  Negru soldat american e atat de prost incat nu isi da seama ca pe bancnota de 50 de lei e un roman Aurel Vlaicu. daca se folseste cerneala neagra nu inseamna ca Aurel Vlaicu a fost negru! =)) Ce te poti astepta de la niste negrii care au IQ apropiat de cel al cimpanzeilor.

  Răspunde
 • 20 iunie 2015 la 21:44
  Permalink

  exact ca in US,ei sant cei care fac discriminare si se plang ca sant discriminati.
  sant discriminati si ca procentaj in inchisori,deci ei sant 7%negri in populatia US si in inchisori sant peste 50% negri,aici se cred discriminati.la ajutor social 70% sant negri din totalul populatiei,in schimb,aici nu mai fac scandal ca ar fi discriminati.

  Răspunde
 • 20 iunie 2015 la 21:51
  Permalink

  San mirat ca sa publicat poza cu cei doi negri,in special ca cel din spate gesticuleaza semnul respectiv la adresa romanilor.sa o faca singur in jungla lui nu cu romani.

  Răspunde
 • 21 iunie 2015 la 11:13
  Permalink

  Ce unghii are jegosul! A sesizat cineva? el chiar e shity !!!!!

  Răspunde
 • 21 iunie 2015 la 11:45
  Permalink

  Nu si-a sters nici un cont de pe facebook !!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/