Un șef din Poliție a EXPLODAT, după ce cadavrul copilului căutat din luna ianuarie a fost găsit în descompunere: ‘Haideți să îl împuternicim pe cioban la șefia Poliției Române’

Cadavrul unui băiețel de 7 ani, pe numele său Corbei Sebastian Ionel, a fost găsit în descompunere de un cioban, după ce Poliția Română la căutat luni întregi.

Comisarul-șef Cristian Ghica, șeful Poliției Centrul Vechi, își critică colegii care s-au ocupat de caz. Mai mult, el îi transmite, ironic, felicitări șefului IGPR, chestorul Eduard Mirițescu.

„Va amintiți de Sebi? Băiețelul de 7 ani a cărui dispariție a fost tratată de Poliția Română cu acelasi profesionalism și competența cu care deja ne-a obișnuit?
Ei bine, se pare că a fost găsit. Nicidecum de către polițiști, nicidecum în dosarul ăla deschis după o lună. Ci de către un cioban.

Un cadavru în stare de descompunere, îmbrăcat cu hainuțele pe care se pare că le purta Sebi.
Haideți să îl împuternicim pe cioban la șefia Poliției Române, poate o sa avem o șansă. Altfel, vom continua căderea libera în condițiile în care deja suntem la vale de ceva timp.
Felicitări domnule Mirițescu, l-ați găsit!”, spune Cristian Ghica.

Nu Poliția Română, ci un cioban l-a găsit pe minorul căutat din 9 ianuarie
IPJ Arad a anunțat că un cioban a găsit cadavrul în descompunere al lui Sebastian Ionel Corbei.

„Astăzi, 3 aprilie 2021,în jurul orei 13, postul de politie Mișca din jud. Arad, a fost sesizat de către un cioban aflat în zona localității Vânători, despre faptul că în extravilanul localității, la o distanță de aproximativ 9 km, în linie dreaptă, într-un lăstăriș din apropierea unei păduri, a fost găsit cadavrul (în stare de descompunere), al unui copil.

În urma primelor verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, s-a constatat faptul că, pe câmp, într-un loc greu accesibil, se află cadavrul unui copil aflat în stare de descompunere, cu îmbrăcămintea și încălțămintea identică cu ale minorului Corbei Sebastian Ionel, dispărut de pe raza localității Vânători, în ziua de 09.01.2021”, a transmis IPJ Arad.

Sursa: bugetul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!