Un rus nebun a distrus un avion cu excavatorul, de supărare că a fost concediat (VIDEO)

rus

Imagini greu de crezut surprinse pe o pista de decolare din Rusia. Un bărbat supărat că ar fi fost concediat s-a urcat într-un excavator şi a început să lovească unul dintre avioanele companiei UTair.

Pe imagini se poate observa cum un excavator încearcă să zdrobească aeronava model Yak-40 şi reuseşte să facă o gaură masivă în apropiere de cabina de pilotaj. Mai mulţi angajaţi ai companiei pot fi auziţi pe fundal, în timp ce ţipă la conducătorul excavatorului, dar nu încearcă să îl oprească pe acesta.

Bărbatul aflat în utilaj ar fi un fost angajat al companiei aeriene UTair care ar fi vrut să se răzbune pentru faptul că a fost concediat. Pagubele produse s-ar putea ridica la aproximativ 67.000 de euro, cât este preţul unui avion Yak-40 la mâna a doua.

Mai mulţi internauţi contestă veridicitatea acestor imagini şi sugerează că avionul era defect, iar angajatul ar fi primit ordine să îl distrugă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.