Un român a luat ostatic un bătrân, pe stradă, în Italia, i-a pus cuţitul la gât şi a început să urle (video)

Un român a luat ostatic un bătrân, pe stradă, în Italia, i-a pus cuţitul la gât şi a început să urle. Doi oameni au fost răniţi, după ce s-au luat la bătaie cu românul.

Un român a luat ostatic un bărbat de 61 de ani, la Meste, Veneția, pe una dintre arterele principale ale orașului. Evenimentul s-a produs miercuri după amiază, la o oră când strada era plină de trecători. Intervenția poliției a fost rapidă, cu toate astea au fost rănite două persoane iar bărbatul luat ostatic a fost internat în stare de șoc la spital.

Românul de 27 de ani l-a trântit la pământ pe bătrân, apoi l-a luat ostatic. Ținând un cuțit cu o lamă lungă la gâtul acestuia din urmă, agresorul și-a făcut drum printre numeroșii trecători, care au asistat îngroziți la scenă. Agresorul a amenințat că-l va ucide pe bărbatul de 61 de ani, în cazul în care cineva va încerca să se apropie de el, și pentru a face mai clar mesajul a pus cuțitul pe gâtul acestuia. Din nefericire, datorită faptului că gesticula, i-a făcut bătrânului câteva tăieturi pe frunte, răni care nu i-au pus însă viața în pericol.

Între timp, mai mulți trecători au cerut ajutor poliției, explicând situația dramatică și indicând locul atacului. Două patrule ale grupului operativ și radiomobil al Carabinierilor din Mestre au sosit rapid, militarii organizând la perfecție intervenția. Mai întâi i-au distras atenția românului și, în același timp, au intervenit pentru a-l dezarma și imobiliza.

Doi bărbați au fost ușor răniți în încăierarea cu agresorul, în timp ce bătrânul de 61 de ani, în stare de șoc, a fost preluat de o ambulanță. Din cauza rănilor, acesta din urmă a fost spitalizat, unde va fi ținut sub observație, scria Gazeta Românească.

Românul este acuzat de violență, amenințări, vătămări corporale grave și ultraj, și se află în spatele gratiilor închisorii Santa Maria Maggiore din Veneția așteptând să fie judecat.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.