Un recunoscut TERORIST jihadist, a ajuns in Europa printre imigranti. Vezi unde face poze acum!

Dezvaluiri socante despre imigrantii ajunsi in Europa. Se pare ca printre acestia se afla si Ahmad Abdul Alhazha, comandantul uneia dintre cele mai mari retele teroriste musulmane. Acesta, alaturi de alti teroristi, s-a infiltrat printre miile de refugiati.

Ahmad Abdul Alhazha, comandant al unei retele teroriste musulmane,  ar fi ajuns in Berlin in calitate de refugiat, informeaza. El a postat si poze pe Facebook, aratand ca a avut succes in calatoria sa.

terorist2

Potrivit unui jihadist citat de Sunday Express peste 4000 de imigranti s-ar afla deja in Europa. Planurile ISIS de invadare a continentului au fost dezvaluite inca de acum 6 luni.

Apropierea Libiei de Italia o face una dintre cele mai importante tari pe care ISIS le-ar putea folosi pentru a ataca Europa. Au fost zvonuri ca urmeaza sa atace Europa si ultimele au fost dezvaluite prin niste scrisori facute publice de fundatia Quiliam. Acestea sugerau ca teroristii ISIS, prin Libia, vor invada sudul Europei cu militanti deghizati in refugiati.

In ciuda pericolului, Vicecancelarul german, Sigmar Gabriel, a declarat ca tara sa ar putea primi cate 500.000 de refugiati in fiecare an, „timp de mai multi ani”.

VEZI SI: IMAGINI SOCANTE din Marea Britanie! Priviti cum „refugiatii” musulmani ATACA in plina strada trecatorii!

LASA UN COMENTARIU