“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SPIRITUALITATE

Un rabin spune creștinilor: “nu ar trebui să vă închinați la un singur iudeu, ci la noi toți”

rabin inchinat

Rabinul israelian Chaim Richman le-a spus creștinilor că “nu ar trebui să se închine unui singur iudeu”, Iisus Hristos, ci ar trebui de fapt să se închine “tuturor” iudeilor, deoarece “murim pentru păcatele voastre chiar acum”.

Fostul director al Institutului Temple a făcut aceste remarci în timpul podcastului său de luni, când a abordat războiul Israelului cu Gaza.

“Vreau doar să le spun asta prietenilor noștri creștini… să spunem lucrurilor pe nume și să o spunem direct, voi vă închinați unui singur iudeu, este o greșeală, ar trebui să vă închinați la fiecare dintre noi, pentru că noi toți murim pentru păcatele voastre în fiecare zi”, a spus Richman “Și exact asta se întâmplă aici. Suntem cu toții primii născuți ai lui Dumnezeu și murim pentru păcatele voastre chiar acum, pentru că poporul iudeu din țara lui Israel este bastionul împotriva orcilor, bine? Orcii nu vin la un teatru de lângă tine, ci la tine acasă!”

 

 

Incorect Politic

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.