Un Rabin declară: Coronavirusul va dispărea doar după ce se va construi Al Treilea Templu

„Și David a construit acolo un mizbayach lui Hashem și a sacrificat arderi și ofrande de bunăstare. Hashem a răspuns dorinței pentru pământ și a fost oprită ciuma împotriva lui Israel. ” II Samuel 24:25 (Biblia Israelului ™)

Pe site–ul Har-Habait a fost menționat că rabinul Aryeh Lipo, un profesor de studii religioase care a candidat pentru partidul Likud în 2014, a dat o lecție specială pe Muntele Templului joi trecut, care a sugerat un remediu puternic pentru pandemia de coronavirus.

„Suntem aici pe Muntele Templului, trimitând o rugăciune pentru vindecarea întregii lumi”, a spus Rabin Lipo. „Templul este coroana, la fel ca tefillina (cutiuța mică neagră purată de evrei pe frunte)”.

Apoi l-a citat pe profetul Isaia care a comparat Muntele Templului cu o coroană.

În zilele următoare, Muntele lui Hashem, Casa va sta ferm deasupra munților Și turnul de deasupra dealurilor; Și toate națiunile vor privi cu bucurie. Isaia 2: 2

Citiți și:  STUDIU. COVID-19 a devenit de 10 ori mai contagios! Alerta medicala

„Și „corona” înseamnă, în orice limbă, o „coroană”, a spus Rabin Lipo. „Boala a ajuns să ne amintească că adevărata coroană a lumii lipsește. Ceea ce va opri coronavirusul ne-a fost învățat de regele David. ”

Iar David a construit acolo un mizbayach către Hashem și a sacrificat arderi și ofrande de bunăstare. Hashem a răspuns la pledoaria pentru țară și a fost controlată ciuma împotriva lui Israel . II Samuel 24:24

„Fie ca voia lui Dumnezeu să merităm să construim o coroană și un palat pentru Unul Rege”, a spus Rabin Lipo. „Dumnezeu dorește, această coroană și va proteja lumea de corona (virus).”

Rabinul a relatat că o femeie chineză tocmai a urcat pe Muntele Templului unde i s-a alăturat în rugăciune pentru construirea celui de-al Treilea Templu.

„Așa că solicităm Sfântului, Binecuvântat să fie El, să guverneze din palatul său, astfel încât să aibă o coroană adevărată pentru a înlătura „coroana” bolii care face pe mulți să sufere.”

Citiți și:  Un epidemiolog celebru sparge gheața: România, lovită de încă un virus periculos

Rabinul a remarcat că, într-un act inspirat de protest, sute de evrei care s-au identificat ca fiind seculari au îmbrăcat tefilină în Tel Aviv acum zece zile .

„Oriunde în Israel, evreii îndeplinesc porunca de a pune coroana de tefilină. Dar există un singur loc în Israel, singurul loc din lume, care de fapt este interzis, împotriva legii, să pui tefilină pe cap. Aceasta se află pe coroana tuturor munților; Ierusalim.”

Rabinul Lipo a chemat guvernul Israelului să aplice legea care necesită egalitatea tuturor religiilor pe locurile sfinte ale Israelului.

„Suntem siguri că întoarcerea coroanei tefilinei pe Muntele Templului va înlătura din lume coroana suferinței, coronavirusul.”

Al Treilea Templu este locul unde va fi înscăunat Antihristul

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile