Un profesor PERVERS spiona la duș elevele cărora le oferea cazare gratuită. Locul în care era montată CAMERA VIDEO

Profesorul, în vârsta de 62 de ani, le oferea cazare gratuită studentelor și le spiona la duș cu o cameră ascunsă, scrie Ziare.com .

În anul 2016 la un seminar pe care l-a susținut la o universitate germană, profesorul elvețian, care era șeful departamentului de cercetare, a prezentat studenților stagii de practică la universități din Țara Cantoanelor.

Oferta expusă a stârnit interesul mai multor studente mai ales că stagiile sunt obligatorii și destul de greu de găsit.

O tânără în vârstă de 20 de ani s-a înscris la unul din stagiile prezentate și a acceptat apoi propunerea de a locui gratuit într-un apartament al profesorului.

În toamna anului 2017, profesorul universitar a plasat în baie o cameră video încorporată într-o periuță de dinți electrică. Mai mult, a aranjat chiar și perdeaua de la duș astfel încât să nu poată fi trasă complet. Bărbatul a instalat o cameră video și în dormitorul unde erau cazate tinerele.

Citiți și:  INCIDENT ȘOCANT LA LICEU. Profesoară ÎNJUNGHIATĂ ÎN GÂT de un elev

Oamenii legii au descoperit accidental camerele video când au percheziționat casa profesorului deoarece îl anchetau pe unul dintre fiii săi. Polițiștii i-au confiscat laptopul după ce au găsit mai multe înregistrări într-un folder numit “Secret”.

În luna iunie a anului 2022 bărbatul a fost condamnat pentru încălcarea vieții private și trebuie să plătească o amendă în valoare de 4.400 de franci, dar și despăgubiri victimelor.

Tinerele abuzate consideră această pedeapsă drept o “glumă”, având în vedere faptul că acțiunile profesorului au lăsat urme adânci asupra lor.

Profesorul are în continuare dreptul să predea și să lucreze în universități din Elveția și Germania, scrie roelvetia.ch.

Citiți și:  Smiorcăieli Feministe la Buzău – Protest de buzunar pentru uciderea pruncilor

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu