Un procuror care a stat la masă cu Iohannis: „S-au spus unele lucruri de îmi venea să mă iau cu mâinile de zulufi”

Un procuror DNA care a participat la consultările de la Cotroceni dintre preşedinte şi magistraţi rupe tăcerea.

Ce spune procurorul care a stat la masă cu Iohannis:

„S-au spus unele lucruri de imi venea sa ma iau cu mainile de zulufi. Eu, unul, nu aveam chef sa ascult aceeasi salata de idei servita seara de seara, interesat, la posturi TV de partid: protocoale, santajarea magistratilor, cat de bune sunt modificarile la Legile Justitiei etc. Nu mai am nervi de asa ceva, am limitele mele.

A vorbit o reprezentanta a unei asociatii a judecatorilor si procurorilor care, dupa ce ne-a reprosat ca nu o salutam, a propus, daca imi amintesc bine, ca, in eventualitatea in care se organizeaza un referendum, oamenii sa fie intrebati daca nu se impune excluderea din magistratura a celor care au elaborat si semnat „protocoale” cu SRI, din 2009 pana in 2016. Ce sa spui despre o asemenea „cugetare fina”?

Te invita presedintele tarii la discutii serioase si tu o „arzi” pe protocoale. Daca vorbea un politician, intelegeam.

A mai zis lucruri aparent repetate la oglinda: protocoalele secrete „pe justitie” au „produs abuzuri”, „au frant destine”. Nu ne-a zis cum un protocol a „frant destine”. Eram curios sa aflu de cazuri concrete de aplicare a protocolului care au reprezentat abuzuri. A ramas un mister. Presimt ca nu o sa-l elucideze vreodata”, scrie ziare.com

Informaţiile au fost prezentate de Oana Zamfir, vineri seară, la emisiunea „Exces de putere”.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *