Un primar din Republica Moldova le-a dat câte un plic de bani şi le-a promis curcani de rasă medicilor români. Reacţia Ambasadei


Un primar din Republica Moldova le-a oferit câte 1.000 de dolari medicilor și asistenților români care au mers să ajute spitalele în criza COVID, în semn de recunoştinţă. Ambasada României la Chișinău a anunțat vineri că aceste sume au fost returnate integral.

Cadrele medicale din România care au ajuns joi la Bălți au fost întâmpinate de autorități, iar primarul din Bălți le-a dat câte un plic cu câte 1.000 de dolari.

„Colegii dumneavostră din municipiul Bălți, medicii din prima linie, au primit din partea mea câte un premiu lunar de câte o mie de dolari si deoarce dumneavoastră ați venit acum (…) deci și pentru dumneavoastră am câte un premiu și vă mulțumesc din suflet”, le-a spus primarul din Bălți cadrelor medicale, care le-a dat câte un plic, potrivit imaginilor video, scrie deschide.md.

El le-a mai promis că la plecare le va da curcani de rasă de la o fermă.

„Vă mulțumesc pentru că ați făcut acest gest. Tot globul pământesc astăzi se confruntă cu această pandemie și sprijinul care a venit din partea României este foarte important pentru R. Moldova. Când doctorii merg acasă să-mi aduceți aminte să le dau niște curcani de rasă”, a declarat Renato Usatîi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *