Un primar din Dâmboviţa a leşinat şi a ajuns la reanimare, când a aflat că a pierdut un proces cu preoteasa din comună

Un primar din Dâmboviţa a leşinat şi a ajuns la reanimare, când a aflat că a pierdut un proces cu preoteasa din comună. El trebuie să plătească zeci de mii de lei despăgubiri tinerei, după ce a lăsat-o fără loc de muncă.

Primarul comunei dâmboviţene Ulieşti, Iulian Costache, a leşinat după ce a aflat că Tribunalul Dîmboviţa a dat dreptate tinerei preotese Ioana Bîrlog, căreia el i-a desfăcut contractul de muncă pe 4 iunie 2018, scrie Dâmboviţa News.

Ioana Bîrlog a fost timp de 10 ani directorul Centrului de Îngrijire Bătrâni Ulieşti, entitate subordonată Primăriei Uliești. Femeia a fost dată afară şi sursa citată scrie că la mijloc ar fi refuzul ei de a răspunde avansurilor primarului.

Preoteasa a contestat în instanţă concedierea şi pe 21 februarie Tribunalul i-a dat dreptate. Femeia trebuie reîncadrată în funcție, iar primarul a fost obligat să facă din propriul buzunar plata drepturilor salariale pentru lunile scurse de la concediere până la reîncadrarea efectivă a femeii.

Supărată pentru toată întâmplarea, Ioana Bîrlog intenţionează să-l execute silit pe primar, fiind vorba de câteva zeci de mii de lei. Sursa citată mai scrie că bărbatului i s-a făcut rău şi a leşinat, când a aflat sentinţa, fiind internat la reanimare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *