Un preot ne-a făcut de râs în întreaga lume! Imagini REVOLTĂTOARE, devenite virale: Își beau urina de sete! Când au văzut apa, au început să urle de sete!

Se spune că preoții sunt trimiși ai Domnului, doar că unii dintre aceștia demonstrează fix contrariul. Este și cazul unui stareț de la o mănăstire din Năvodari, care a ajuns vedetă, inclusiv peste Ocean, după ce au devenit virale imagini uluitoare cu câinii lăcașului de cult, maltratați în ultimul hal.

Cele 18 necuvântătoare, căci erau 18 şi nu 17, erau legate în curtea mănăstirii de câte un stâlp, cu un lanţ de un metru şi hrăniţi doar marţea şi joia. Nu primeau nici apă, astfel că de multe ori îşi beau propia urină. Povestea este absolut înspăimântătoare, dar şi mai grav este că Arhiepiscopia Tomisului nu a luat nicio măsură, deşi suntem consideraţi sălbatici de sute de mii de cetăţeni străni care au văzut imaginile revoltătoare, de o cruzime greu de imaginat.

Fotografiile cu mai mulţi câini legaţi cu lanţuri de stâlpii de beton din curtea mănăstirii „Acoperământul Macii Domnului” din localitatea Năvodari, care primeau mâncare şi apă doar „marţea şi joia”, au stârnit multe reacţii, scriu şi jurnaliştii de la Adevărul. Acestea au fost realizate de Barking Mad Dog Rescue în urmă cu mai multe zile, când au fost acolo să salveze primii 6 câini.

Acum, toţi câinii au ajuns în grija asociaţiei. „În general, când te gândeşti la o biserică, te gândeşti la linişte şi la compasiune, dar astăzi am simţit contrariul. Managerul unui adăpost public m-a sunat cu câteva zile în urmă şi mi-a spus că există o situaţie urgentă într-o biserică din Năvodari, unde un preot are 17 câini, fiecare dintre ei ţinut într-un lanţ de o jumătate de metru, fără mâncare şi apă şi dormind sub cerul liber. Şi gândiţi-vă că vremea rea vine în curând. Ei au spus că le dau mâncare şi apă în zilele de marţi şi joi. Câinii sunt foarte prietenoşi”, a scris Gea, reprezentanta Asociaţiei, odată cu postarea fotografiilor.

Andreea, o apropiată a celor de asociaţia care s-a ocupat de salvarea câinilor, a transmis că asta a fost realitatea descoperită acolo: „Nişte câini legaţi cu lanţul, fără apă şi mâncare…Vă spun citând din ce mi-a povestit prietena mea şi scuzaţi limbajul: „îşi beau urina de sete”, „când au văzut apa, au început să urle ca lupii”…în două luni de când a plecat fostul stareţ, cum de nu au hrănit la timp aceşti caţei, cât să nu ajungă piele şi os, cum de nu au sunat la ecarisaj mai devreme? Oamenii din sat ştiu povestea, ar trebui întrebaţi şi ei, cum veneau cu mâncare la căţei şi erau refuzaţi.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.