Un preot îl înjură pe Iohannis & Dragnea şi ameninţă enoriaşii cu bătaia în biserică: “Vă dau peste bot şi vă scot dinţii!” =>>

O înregistrare de-a dreptul halucinantă, cu un preot care şi-ar ameninţa cu bătaia enoriaşii, circulă pe reţelele de socializare. Imaginile ar fi fost filmate în timpul slujbei, la Mănăstirea argeșeană Cotmeana.

Scena ireală ar fi avut loc în timpul slujbei, la Mănăstirea Cotmeana din Argeş, iar protagonist ar fi preotul care slujeşte în lăcaşul de cult.

Nervos că unii dintre enoriaşi vorbeau în timpul slujbei, preotul a început să-i ameninţe cu bătaia, că le dă peste bot şi le scoate dinţii!

“Dobitoci. Mergeţi, fraţilor, în pădure şi puneţi-vă ştreangul şi la revedere. Că, oricum, vă aşteaptă iadul. Deci la Cotmeana nu se vorbeşte în biserică! Fiţi atenţi că vă dau peste bot şi vă scot dinţii. Jucaţi-vă cu mine. Băga-ţi-vă minţile în cap.

Citiți și:  Gata, serviciile au ales urmașul lui Iohannis!

Nu vă place ce vă învăţ. vă rog să nu veniţi aici. Eu ştiu să slujesc şi singur. Am venit să ne rugăm şi vorbim ca proştii”, s-ar auzi preotul boscorodind.

Vajnicul slujitor al Domnului nu uită nici de președintele României, pe care îl înjură și jignește.

Despre incidentul cu pricina, oamenii spun că este o făcătură. Enoriaşii îi iau apărarea preotului, despre care spun că nu este aşa cum arată înregistrarea.

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al BOR, a declarat pentru Observator că, “dacă înregistrarea se dovedește a fi una veridică, deși conținutul ei pare incredibil, ea denunță un derapaj grav, impardonabil pentru un cleric”.

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

“Dacă se va dovedi ca este real, un asemenea „personaj” nu reprezintă in niciun fel vocea și clerul Bisericii Ortodoxe Române (pe care le compromite), ci un caz de trista, revoltătoare ratare vocațională și un caz de involuție deviantă a limbajului.

Autoritatea ecleziastica locală va trebui sa investigheze cazul și situația semnalate, urmând ca ulterior sa comunice rezultatul anchetei efectuate”, este reacţia Bisericii după apariţia în mediul online a înregistrării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *