UN PREOT IEȘEAN A FOST PRINS CU AMANTA ÎN PAT! MOTIVUL INCREDIBIL PENTRU CARE A FOST NEVOIE SĂ INTERVINĂ POMPIERII

Momente demne de o telenovelă, în Iași, acolo unde un preot a fost nevoit să îndure multă rușine după ce soția lui l-a prins cu amanta.

Soţia preotului Flavian Duduman i-a găsit pe cei doi amorezi în apartament, însă pentru că bărbatul refuzase să deschidă uşa, femeia a sunat la pompieri ca să o spargă!

Reprezentanţii Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei au primit o plângere de la preoteasa înşelată. Femeia le-a povestit cum soţul a înşelat-o de mai multe ori, făcând-o să vrea să divorţeze.

Preotul de 29 de ani este acuzat că ar avea o relaţie cu o învăţătoare de la şcoala unde el predă religie, în comuna Golăieşti.
Preoteasa a povestit cum şi-a prins soţul cu amanta în casă, însă el a refuzat să deschidă uşa, fiind nevoită să cheme pompierii pentru a o sparge. Femeia mai spune şi că partenerul ei de viaţă este un tip foarte violent şi îl acuză că ar fi bătut-o în parcarea unui supermarket.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.