Un polițist de la Rutieră a provocat un accident grav apoi a fugit de la locul faptei! – VIDEO

Un polițist care a provocat un accident rutier grav, vineri seară, pe o șosea din Turnu Măgurele, a fugit de la fața locului. Acesta a încercat să scape basma curată, informează Antena3.ro.

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a provocat un accident rutier grav vineri seară, pe o șosea din Turnu Măgurele, și a fugit de la fața locului. Potrivit surselor Antena 3 CNN, ar fi vorba despre un agent de poliție care se afla în mașină cu fratele primarului din satul Plosca, județul Teleorman.

Polițistul s-a izbit puternic de o mașină în care se aflau patru oameni. Toți au suferit răni grave și au fost transportați la spital. Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere montate în zonă, care arată clar faptul că polițistul taie calea unui autoturism, condus de o femeie în vârstă de 29 de ani.

Citiți și:  ANPC a închis 38 de magazine Lidl din întreaga țară! Nereguli grave, inclusiv mâncare expirată

După impact, bărbatul trage mașina și fără pic remușcare, în loc să se îndrepte spre cele patru victime din autoturismul în care tocmai intrase, se face nevăzut.

Într-un final polițistul, dar și fratele primarului din Plosca au mers la poliție, acolo unde au declarat accidentul. Inițial polițistul s-a gândit la o variantă de a scăpa de pedeapsă.

Mai exact, a vorbit cu fratele primarului ca acesta să ia vina asupra lui. Doar că odată ajuns la poliție, testat cu alcooltestul, fratele primarului a fost descoperit cu o alcoolemie de 0,80 grame alcool pur în aerul expirat.

Acela a fost și momentul în care înțelegerea dintre cei doi a picat. În aceste momente, polițistul este cercetat penal.

Citiți și:  Vietnamez filmat în România cum jupoaie un șobolan. ”Vânează și mănâncă tot ce mișcă” – VIDEO

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *