Un POLITICIAN CELEBRU din România A FOST ADUS la Spitalul Universitar. Breaking news


A fost panică în PNL, după ce un lider de partid a clacat și a ajuns la Spitalul Universitar din București. Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă a avut nevoie de intervenția medicilor, după ce a ajuns la spital cu probleme de sănătate.

Aflat la București împreună cu alți primari pentru a susține cauza municipiului pe care îl reprezintă, lui Gheorghe Falcă i s-a făcut rău, cel mai probabil din cauza stresului și a oboselii.

Edilul a ajuns în noaptea de miercuri spre joi la Spitalul Universitar de Urgență, unde s-a constatat că are o tensiune foarte ridicată, potrivit Aradon.ro

După ce s-a întors de la o emisiune la Realitatea TV, în jurul orei 2.00, a simţit că i se face rău şi a chemat ambulanţa.
Echipajul medical venit să-i acorde primul ajutor a decis că e nevoie să-l ducă la spital. Medicii au dorit să îl interneze, însă el a refuzat.
Primarul a rămas totuși în Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Universitar până joi dimineaţa, la ora 8.00, când medicii au considerat că starea sa este stabilă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.