Un pescar care s-a pierdut pe mare timp de 14 zile afirma ca a fost hartuit sexual de sirene

Un pescar pierdut pe mare timp de 14 zile în largul coastei din Florida a fost salvat de Garda de Coastă a Statelor Unite în această săptămână.

Alvin McCallister, în vârstă de 72 de ani, a fost găsit pe o mică insulă stâncoasă, la 200 de mile de cea mai apropiată coastă, unde a naufragiat în urmă cu două săptămâni și a reușit să supraviețuiască din mai multi pescăruși si pesti.

McCallister, pentru care medicii nu se tem de viața lui, a fost găsit suferind de halucinații intense, probabil cauzate de deshidratare și de toxinele midii neidentificate pe care le-a consumat pe insulita mică.

„Pacientul prezintă simptome de deshidratare extremă și este încă sub atenție medicală în acest moment, deoarece încă suferă de halucinații ușoare”, a declarat reporterilor un purtător de cuvânt al Spitalului Baptist St-John.

„El a descris în detaliu grafic cum a fost forțat să facă sex oral pe organele genitale asemănătoare peștilor acestor creaturi acvatice, nu numai asupra femeilor, ci și a bărbaților”, a adăugat în lacrimi fratele lui McCallister, vizibil recunoscător că și-a găsit fratele în viață. .

McCallister, despre care se crede că ar fi ingurgitat o formă de toxină, cum ar fi plumbul sau mercurul găsit în cantități periculoase în anumite soiuri de midii pe care le-a consumat, este încă în evaluare psihiatrică.

„Deși domnul McCallister prezintă leziuni și inflamații anormale în zona genitală și anală, este foarte puțin probabil să fi fost exploatat sexual sau sodomizat de creaturi marine vii, iar acestea sunt posibil autoinfligite”, a explicat un expert medical.

Deși starea mentală a lui McCallister este în prezent instabilă, medicii cred că ar trebui să se vindece complet în săptămânile următoare, după ce corpul său a expirat nivelul periculos de toxine la care a fost expus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.