Un patron și-a lăsat trei angajate însărcinate în decurs de 10 luni!

Un patron din Italia și-a lăsat însărcinate trei angajate în decurs de numai 10 luni, iar acum femeile au declanșat procedurile pentru a-l obliga să le plătească pensie alimentară, informează stiridiaspora.ro.

O tânără din Sorano care și-a dat în judecată fostul iubit, care îi era și angajator, pentru că a abandonat-o după ce i-a născut un copil, a descoperit că bărbatul mai lăsase însărcinate două colege, totul în decurs de numai 10 luni.

Potrivit Știrile PRO TV, primul proces pentru stabilirea paternității va avea loc în luna septembrie a acestui an, la un tribunal din Lazio.

În februarie 2022, tânăra a început o relație cu un bărbat pe nume Marco și la scurt cei doi s-au mutat împreună, iar ea a început să și lucreze la afacerea iubitului său.

Citiți și:  Anunțul unei femei devenit viral: ”Am nevoie de cel mai puturos gunoi și plătesc oricât”

După câteva luni, femeia a aflat că este însărcinată, iar pe parcursul săptămânilor care au urmat iubitul și patronul ei a început să se comporte din ce în ce mai ciudat, astfel încât relația lor s-a încheiat, în august 2022.

Inițial, bărbatul a spus că va contribui la cheltuielile sarcinii și pentru creșterea copilului, dar ulterior s-a răzgândit și a cerut un test de paternitate, la care însă nici măcar nu s-a mai prezentat.

În paralel, Marco a început relații amoroase și a lăsat însărcinate alte două angajate. În cele din urmă, patronul și-a lăsat gravide trei subordonate, în decurs de numai 10 luni.
„Fiica mea a fost prima victimă a acestui bărbat, ea are norocul însă că are o mamă care îi va oferi tot sprijinul necesar. Sper că va fi la fel și pentru celelalte fete, pentru al doilea și al treilea copil, iar el să plătească pensie alimentară”, a declarat bunica primului copil.

Citiți și:  Scandal sexual din TVR. DECLARATII DEVASTATOARE. Nadine Vlădescu spulberă minciunile și manipulările

„Fiți atente, nu vă lăsați înșelate. Nu este corect ca un angajator să se comporte astfel, fără să arate nici măcar o urmă de etică profesională”, a mai spus mama primei tinere.

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu