Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
JUSTITIEMEDICALSOCIETATE

Un paramedic SMURD a abuzat sexual o pacientă în ambulanță

Ca să nu fie prins, a șters imaginile surprinse de camere

ambulanta smurd 1024x684 1 696x465 1

Un paramedic, angajat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, este cercetat pentru agresiune sexuală, scrie Ziare.com.

Victima este o femeie în vârstă de 35 de ani care era dusă cu ambulanța la spital și care nu se putea apăra, au stabilit anchetatorii.

Angajatul ISU are grad de plutonier adjutant în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Dealul Spirii” Bucureşti-Ilfov.

El este acuzat că ar fi pipăit o femeie în timp ce o transporta cu autospeciala la spital şi, pentru a nu fi prins, a şters imaginile surprinse de camerele de supraveghere din maşină.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii DIICOT îl cercetează pentru agresiune sexuală şi alterarea integrităţii datelor informatice.

În urma cercetărilor a reieșit că în 8 iunie, în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, ar fi profitat de faptul că persoana vătămată, majoră, este o pacientă în transport către o unitate spitalicească, aflată în imposibilitatea de a-și exprima voința și ar fi exercitat asupra acesteia acte de agresiune sexuală, spun anchetatorii.

De asemenea, pentru a elimina înregistrările video incriminatorii surprinse de camera de supraveghere amplasată în interiorul autospecialei de transport pacienţi, bărbatul ar fi șters fără drept datele informatice stocate pe cardul de memorie, aducând astfel atingere integrităţii și disponibilității acestora, au stabilit procurorii. În 3 august, militarul a fost reținut. A doua zi, un judecător de la Tribunalul Militar București a dispus arestul la domiciliu al bărbatului, pentru 30 de zile.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.