Un pacient cu un CUTIT infipt in spate, iese din spital să fumeze o ţigară (Video)

Un pacient cu un cuţit înţepenit în spate, iese afară din sala de primiri-urgenţe a unui spital, pentru a fuma o ţigară, sub privirile îngrozite ale medicilor. Întreaga scenă a avut loc la unitatea medicală Zelenodolsk din orașul rus Kazan.

Imaginile arată cum rănitul iese fără nicio problemă, îmbrăcat sumar, doar în lenjerie de corp, să fumeze o ţigară. Bărbatul, pe numele său Vladimir, în vârstă de 34 de ani, se plimbă prin spital, cu rana din spate sângerând abundent, pentru a găsi ieşirea.

Omul a revenit în incinta spitalului, doar după ce a fost avertizat că îşi riscă viaţa, o persoană fiind auzită spunând: „Eşti pe cale să mori”.

El a intrat apoi în camera de tratament din Spitalul raional Zelenodolsk din orașul rus Kazan.

Scenele tulburătoare au fost surprinse de o asistentă medicală, în timp ce alţi angajaţi încercau să îi explice bărbatului riscurile la care se expune.

O altă angajată l-a întrebat: „Vladimir, ești supărat? Cât de departe te duci? Este iarnă afară. Întoarce-te.”

El a răspuns simplu, spunând că iese „pentru o ţigară”.

Conform Mirror, tânărul a fost înjunghiat în urma unui conflict pornit la beţie. Arma i-a fost înfiptă atât de adânc în spate, încât doar mânerul era vizibil.

Personalul de pe ambulanţă ajuns la faţa locului a reuşit să îl panseze pentru a opri sângerarea, fără a scoate cuţitul până la spital, pentru a nu risca provocarea unor răni mult mai grave.

Convins să se întoarcă înăuntru, după ce a fost avertizat în repetate rânduri că riscă să moară din cauza inconştienţei sale, tânărului i s-a făcut o injecţie pentru a se calma.

Un purtător de cuvânt a confirmat faptul că Vladimir a fost supus unei operaţii chirurgicale pentru a-i fi scos cuţitul şi că se află în prezent în stare stabilă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *