Un pacient a vrut să fugă pe geam, coborând pe cearşafuri, pentru a-şi cumpăra băutură, la Spitalul Judeţean

Un pacient a vrut să fugă pe geam, coborând pe cearşafuri, pentru a-şi cumpăra băutură, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Braşov, însă a căzut de la etaj.

Pacientul, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Hoghiz, judeţul Braşov, a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Braşov, iar timp de câteva zile, având în vedere faptul că a fost internat, nu a putut consuma alcool.

Astfel, el a intrat în sevraj şi a încercat să facă rost de alcool. Iniţial, pacientul le-a rugat pe asistente să plece din spital pentru câteva zeci de minute, însă s-a lovit de un refuz.

Drept urmare, el a pus la cale un plan pentru a putea „evada” din spital.

Inspirat din filme, bărbatul s-a gândit că ar fi o idee bună să lege mai multe cearşafuri găsite în salonul în care era internat, pe care ulterior le-a aruncat pe geam.

În cele din urmă, pacientul a încercat să coboare pe cearşafuri până jos, însă, în mod evident, a căzut de la etaj.

Angajaţii spitalului l-au găsit pe bărbat şi i-au acordat primele îngrijiri medicale, iar în acelaşi timp au anunţat şi Poliţia.

„Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că o persoană de sex masculin, pacient în cadrul unității medicale anterior menționate, ar fi încercat să părăsească, pe fereastră, incinta acesteia, folosindu-se de mai multe cerșafuri, ulterior accidentându-se prin cădere în balconul aflat la demisolul spitalului.

Persoana în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat, în vârstă de 49 ani din localitatea Hoghiz, județul Brașov, acesta fiind transportat la o altă unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov pentru brasov.net.

Cazul a fost preluat de un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov care au și deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Vezi – STS, în ilegalitate! Aplicația Check DCC dă acces la datele voastre personale oricărui paznic de magazin

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *