“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRIȘTIRI BUZAU

Un om puternic! Era calm după ce-și pierduse soția și fiul într-un grav accident rutier! – VIDEO SOCANT

acc3

Au trecut multe ore de la accidentul de la Popasul Merei, dar reporterul se tot gândește cu obstinație la acest om și la atitudinea lui.

Nu trecuse o oră de la impactul teribil în care își pierduse soția de 58 de ani și fiul de 30 de ani.

Corpurile lor zăceau la câțiva metri distanță, lângă mașina făcută praf, iar fiica rănită și ea, era dusă cu ambulanța la spital.

E evident că pentru bărbatul din Adjud aceasta era tragedia maximă, cel mai greu moment al vieții sale.

Marea majoritate a oamenilor, într-o astfel de ipostază ar fi fost distruși, prăbușiți, în agonie.

Nu și omul nostru care stătea calm pe un taburet în ambulanță. Avea mâinile pline de sânge (sângele soției sale, căreia i-a ținut capul în ultimele secunde de viață) dar putea vorbi calm, înțelept, cu polițiștii, asistentele, pompierii și ziariștii care îl tot întrebau diverse amănunte legate de victime și accident.

„Am rămas într-o clipă fără fiu și fără soție. Vorbesc cu dvs. pentru că probabil încă nu realizez dimensiunea tragediei mele. Am sânge pe mâini de la soția mea. I-am ținut capul în ultimele ei secunde de viață. Și fiica mea este rănită, a fost dusă la spital. Am rămas doar eu, șoferul, nevătămat”

După aceste cuvinte, reporterul s-a cocoșat involuntar, pentru a se face mai mic, și s-a retras cu pași mici, mergând cu spatele: „Doamne, cum o fi putând omul ăsta să fie atât de tare ?”.

Un coleg mi-a șoptit, „sigur i-au dat doamnele de pe ambulanță niște pastile, ceva”.

„Dar, chiar și așa, tot mi se pare ciudat”, am replicat, rugându-mă ca măcar fiica sa să fie bine și să nu rămână chiar singur pe lume.

În urmă cu câteva minute, un prieten de la UPU mi-a spus că fizic fata este bine. Dar că tot întrebă, „când vin mama, fratele și tata pe la mine ?”. Încă n-a avut nimeni curaj să-i spună. – Sursa: Buzoienii.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.