Un om de știință american susține că „sfârșitul lumii vine săptămâna viitoare”! Vezi ce spune NASA

meteor-hitting-the-earth_51551100

Profesorul Robert Walsh face un apel la oamenii de știință să ia în serios o posibilă Apocalipsă ce va veni în curând, susține el.

Robert Walsh sustine ca „saptamana viitoare vine sfarsitul lumii” si ca omenirea ar putea disparea, precum dinozaurii, din cauza unui asteroid care va lovi Pamantul. Ingrijorator este ca omul de stiinta a facut acesta declaratie alarmanta fara sa aiba o dovada intemeiata.

Walsh, un expert cercetator de la Universitatea Centrala din Lancashire, spune ca lumea ar putea fi distrusa in urma unui impact devastator al unui asteroid cu Pamantul. Teoria lui este contrazisa total de NASA, care dezminte informatia, insa adeptii teoriei conspiratiei sunt de aceeasi parere cu el, notează stirileprotv.

Conform publicatiei britanice The Mirror, profesorul Robert Walsh spune ca sfarsitul lumii va aduce o puzderie de orori, ploi interminabile si furtuni care vor distruge planeta, dar si caderi de meteoriti, tsunami si cutremure, dar mai mult de atat, oamenii vor avea o dovada de forta din partea lui Dumnezeu insusi, mai sustine profesorul.

Adeptii teorei conspiratiei nu au ajuns la o concluzie despre data exacta cand va avea loc Apocalipsa. Insa, insista sa sustina ca sfarsitul lumii ar putea veni oricand, intre 22 si 28 septembrie, anul acesta. Ceea ce inseamna ca omenirea mai are putin de trait, in viziunea expertilor care sustin aceste teorii neconfirmate de NASA.

Totusi, profesorul Walsh sustine ca teoria sa se bazeaza pe cunostinte si context istoric. Acesta continua spunand ca Terra este lovita zi de zi de materiale „extraterestre”, sub forma unor bucati mici de roci, dar care ard la intrarea in atmosfera.

Terra a fost supusa la impacturi nimicitoare si in trecut, iar profesorul Walsh sustine ca soarta dinozaurilor, care au disparut in urma caderii unui asteroid, ar putea fi si soarta omenirii.

Aceste teorii au capatat si mai multi adepti, mai ales dupa fenomenul din Siberia, din 2013, cand un meteorit a explodat pe cer, deasupra localitatii Chelyabinsk.

Dar, sansele ca NASA sa „rateze” un astfel de eveniment si un asteroid care circula cu o viteza ametitoare spre Pamant sunt minime. Comunitatea internationala de astronomi ia in serios posibilitatea coliziunii unui asteroid cu planeta noastra. NASA sustine ca daca daca s-ar intampla asta, specialistii ar sti din timp si ar incerca sa previna o catastrofa.

Chiar daca NASA spune ca momentan, Terra nu este in pericol, foarte multi oameni sunt fascinati si atrasi de ideea Apocalipsei.

6 comments

  1. ma truditilor?tragedia veacurilor nu este lupta lui Dumnezeu cu oaminii,ci lupta lui satan cu impatimitii care nu vor sa cunoasca ,nu autoritatea lui Dumnezeu in univers ci dragostea si mila lui pentru oameni.Fiindca dumnezeu odata a distrus lumea prin potop dar a lasat o samanta de salvare a neamului omenesc,si a jurat sa nu o mai faca,lasand curcabeul ca semn al legamantului sau cu noi.deci nu va mai distruge creatia lui inca o data,fiindca apocalipsa inseamna revelatia si nicidecum un cataclism universal.ceva va fi fiindca a mai fost,dar asta tine si de noi.dasteptii au descoperit ca cele nevazute ,le pot folosi ca sa distruga pe cele vazute,si facut-au arme de manipulat cutremure si furtuni si uragane,dar cum sa se apere de ele nu stiu .asta e o tragedie ,obositilor.

    • Alo Limbu Ruman !!!

      oaminii , oaminii , oaminii , oaminii , oaminii , oaminii , oaminii m primul LOL ; curcabeul , curcabeul, curcabeul Beul de curca , al doilea LoL; dasteptii , dasteptii , dasteptii , dasteptii , dasteptii de bucurasteni , al treilea LoL.

  2. suntem in octombrie!

  3. Ce n-am distrat si la apocalipsa asta. Eu unul sunt inca mahmur de fo 2 saptamani, de ce s-a sfarshit apocalipsa. Dar parca ar mai merge o bere.

  4. Apocalipsă e ori de câte ori scrieţi voi câte o tâmpenie ca asta. Aţi luat-o rău de tot pe arătură.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *