Un ofiţer SPP a murit în apropiere de vila prezidenţială din staţiunea Neptun

Ofiţerul din cadrul Serviciului de Pază şi Protecţie a murit după ce a intrat în mare

ofiter-spp-inecat

Noi sperăm că acest caz dramatic nu are nici o legătură (pură coincidență) cu aparițiile de ieri din presă, informații referitoare la saci de bani transportați cu mașinile SPP, prezentate pe larg aici: Cum a primit Traian Băsescu GRĂMEZI DE BANI, ajutat de SPP și DNA

Era unul dintre aghiotanţii vicepremierului Daniel Constantin

Un ofiţer din cadrul Serviciului de Pază şi Protecţie, în vârstă de 30 de ani, unul dintre aghiotanţii vicepremierului Daniel Constantin, a murit, luni după-amiază, după ce a intrat în mare în dreptul staţiunii Neptun şi nu a mai ieşit la mal, trupul său fiind scos din apă de către scafandri.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, în jurul orei 16.30, autorităţile au fost sesizate că un bărbat a intrat în mare în dreptul staţiunii Neptun şi nu a mai revenit la mal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Citiți și:  Daniela Tobă, fost ofițer SPP: Mda.Toată lumea cu degetul spre Trump. Astfel de mulţimi au nevoie de lideri radicali

La faţa locului, s-au deplasat scafandri din cadrul ISU Dobrogea, care, după căutări ce au durat mai bine de o oră, au reuşit să găsească trupul bărbatului respectiv.

El a fost adus la mal, iar cadrele medicale sosite la faţa locului nu au putut face nimic pentru a-l salva, confirmând decesul bărbatului.

Potrivit unor surse oficiale, bărbatul mort la Neptun este ofiţer în cadrul Serviciului de Pază şi Protecţie şi este unul dintre aghiotanţii vicepremierului Daniel Constantin. El era la mare în concediu împreună cu prietena sa, au mai precizat sursele citate.

Corpul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

Citiți și:  Daniela Tobă, fost ofițer SPP: Mda.Toată lumea cu degetul spre Trump. Astfel de mulţimi au nevoie de lideri radicali

Bărbatul decedat avea 30 de ani şi era din judeţul Prahova. Sursa: Starea Natiunii

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile