Un NOU SIMPTOM al coronavirusului? Dezvăluirile incredibile ale unei asistente din SUA!


O nouă informaţie asupra simptomelor care pot indica prezenţa COVID 19 în corpul uman vine de din Statele Unite, ţară care în ultimele zile a cunoscut o evoluţie înfiorător de rapidă şi de masivă a virusului în rândul populaţiei.

Un nou simptom am coronavirusului vine din SUA
Până acum cele două simptome majore care s-au întânit la persoanele infestate cu coronavirs erau febră şi tuse uscată. Acum se pare că putem adăuga şi un al treilea, descoperit de cadrele medicale din SUA.

Chelsey Earnest, o asistentă medicală care lucrează la un spital din statul Washington, a dezvăluit un aspect observat la mulţi pacienţi contagiaţi cu COVID 19 şi care se poate adăuga astfel pe lista de simptome comune:

Mai grav pare a fi faptul, judecând după declaraţiile sale, că unii dintre pacienţii pe care i-a avut în grijă, dar care au decedat, nu ar fi prezentat decât acest semn distinctiv, al dezvoltării de conjuctivită, din cauza infecţiei.

Ce mesaj a trimis Academia Americană de Oftalmologie
Academia Americană de Oftalmologie a trimis duminică seara o alertă membrilor săi că există rapoarte Covid-19 poate duce la conjunctivită – ceea ce poate duce la o înroșire a ochilor și în jurul ochilor. Acesta a avertizat oftalmologii să-și protejeze gura, nasul și ochii când văd pacienți care ar putea fi infectați.

Chelsey spune că nopţile sunt înfiorătoare şi seamănă pur şi simplu cu excursia în iad. „Parcă ar fi diavolul însuşi care intră în camerele lor şi îi chinuie”.

Sursa: fanatik.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *