Un nou război clocotește pe harta lumii! Iranul, avertisment DUR pentru SUA după doborârea dronei

Iranul a afirmat luni că doborârea unei drone americane reprezintă „un răspuns ferm” la acțiunile Statelor Unite și a avertizat că s-ar putea repeta, relatează site-ul agenției Reuters.

„Toată lumea a văzut doborârea dronei. Vă pot asigura că este un răspuns ferm care se poate repeta, iar inamicul știe acest lucru”, a declarat comandantul marinei militare iraniene Hossein Khandazi, citat de Tasnim, scrie Mediafax.

Gardienii Revoluţiei din Iran au anunţat, vineri, că drona militară a Statelor Unite care a fost doborâtă era escortată de un avion în care erau zeci de militari americani, subliniind că a evitat atacarea celui de-a doua aeronave. Gardienii Revoluţiei din Iran susţin că drona militară americană ar fi pătruns în spaţiul aerian iranian, dar Comandamentul Central din SUA (CENTCOM) susţine că aparatul de zbor se afla în spaţiul aerian internaţional, deasupra Strâmtorii Hormuz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.