Un nou blog NATIONALIST: Vocea Patriei

cropped-voceapatriei2

Dupa ce o mare parte din paginile asa-zis nationaliste din Romania au inceput o ampla propaganda pro-rusa iata ca vine si reversul medaliei. S-a format un nou blog care promoveaza patriotismul si valorile nationale, cat si o contra-propaganda fata de propaganda rusofila.

http://voceapatriei.wordpress.com

Despre blogul „VOCEA PATRIEI”:

Romanii aveau o vorbă : ”Amor patriæ nostra lex – Iubirea patriei este legea noastră.” De la această veche zicală a uneia dintre cele mai înfloritoare şi glorioase civilizaţii din istoria omenirii am pornit şi noi, echipa site-ului ”Vocea Patriei” într-un proiect pentru a servi interesului naţional al poporului român. Un interes de care mulţi au uitat şi împotriva căruia mulţi stau, uneori chiar sub steagul iubirii de patrie.

În România anului 2014 avem o mulţime de site-uri de ştiri, bloguri şi televiziuni care fac, cu voie sau fără voie, propaganda unor puteri străine, opuse interesului României. Aceştia se folosesc de sentimente nobile precum dragostea de neam, devoţiunea faţă de patrie şi ideile religioase pentru a-şi atinge propriile interese sau pentru a propaga nişte idei exaltate în spaţiul românesc, mânjind orice ideal nobil cu mizeria urii şi a conspiraţionismului.

Sătui de a asista pasivi la această trădare de ţară pe care o fac astfel de persoane, noi, un grup de tineri patrioţi, ne-am organizat împreună prin acest site de ştiri pentru a promova o nouă viziune. O viziune a iubirii de ţară fără ură, fără apucături isterice şi fără veşnicul delir conspiraţionist. Viziunea loialităţii faţă de statul român, valorile sale perene şi primatul interesului naţional în opoziţie cu interesul străine. O viziune în primul rând românească şi pro-occidentală.

Plecând de la această viziune şi având obiectivul de a promova valorile naţionale, patriotismul şi de a combate prin intermediul condeiului orice adversar al acestor interese am hotărât ca numele blogului nostru să fie ”Vocea Patriei”. De ce ? Pentru că până acum vocea intereselor şi propagandei străine s-a făcut auzită pe plaiul românesc. Dorim să schimbăm acest lucru şi să facem auzită vocea interesului acestui popor printr-un patriotism curat lipsit de ură, fanatism, xenofobie, şovinism sau anti-semitism.

Ne găsim inspiraţia în modelul celor care şi-au adus aportul la lupta pentru suveranitatea, libertatea şi independenţa poporului român de-a lungul istoriei. De la generaţia paşoptistă până la ostaşii căzuţi în cele două războaie mondiale şi revoluţionarii din decembrie ’89. Considerăm patriotismul, unionismul, libertatea şi familia ca fiind valori esenţiale ale statului român. Vedem în popoarele vestice aliaţii fireşti ai României, în NATO o structură necesară pentru securitatea noastră teritorială şi în Uniunea Europeană un cămin firesc al oricărui popor european.

Nu ne lăsăm impresionaţi de retorica ieftină, aşa-zis revoluţionară, anti-americană, de sorginte sovietică. Ştim pentru ce au luptat strămoşii noştri, cunoaştem opinia celor cu adevărat capabili să se exprime pe probleme de geopolitică şi relaţii internaţionale şi câteva discursuri isterice ale unor exaltaţi nu ne impresionează, la fel cum nu ne impresionează nici teoria conspiraţiei. Nu vă aşteptaţi să găsiţi ştiri despre o nouă ordine mondială, fantezii cu crimele CIA-ului sau articole pro-Rusia. Vrem să fim un blog serios şi punem interesul naţional mai presus de orice.

Motto-ul nostru este : „Cel ce-şi reneagă patria, îndură exilul” (Publilius Syrus), iar legea noastră este iubirea patriei. Servim o singură voce, vocea patriei!

http://voceapatriei.wordpress.com

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

2 comentarii

  1. Jos lingăii Occidentului! Ucraina să restituie teritoriile românești.România să fie eliberată de jugul imperialismului spoliator american!

  2. BAI dar ce ziceti de faza cu chestia de la TVR de acu o saptamana ? Nu o stiti ? Cand un reporter de la TVR(TELEVIZIUNEA VIITORULUI ROMANIEI=ei educa tinerele generatii) a cerut imediat maestrului Ovidiu Ioanitoaia sa schimbe ordinea cand vorbeste de generatia CHIVU-MUTU. Adica sa puna pe mutulica doza mica inaintea celui care a castigat campionate in Italia si Olanda plus Cupa Campionilor Europei mancav-as ! Sa se oftice Murinio ca pe Mutu l-a uschit si pe Chivu l-a tinut in echipa sa ia Cupa Campionilor EUROPEI ! Ce parere aveti tinerilor ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *