Un nou accident îngrozitor pe autostradă în Ungaria: ‘Uite cât sânge! Uite-i pe jos, morţi!’ (Video)

Nu trece zi fără un accident îngrozitor în urma căruia oameni nevinovați să moară dintr-o greșeală prostească. Astăzi, un nou accident cumplit s-a produs pe o autostradă din Ungaria, în apropiere de Budapesta.

Un bărbat a murit, iar altul se zbate între viață și moarte după ce mașina în care se aflau a intrat în plin în partea din spate a unui TIR.

Impactul deosebit de violent a transformat cabina într-un morman de fiare contorsionate, iar atât șoferul, cât și pasagerul din drepta, au rămas încarcerați.

Un arădean din Chișineu Criș, șofer la o firmă de transport, a trecut prin zona în care s-a produs nenorocirea și a filmat câteva clipe.

Citiți și:  ULTIMA ORA. Accident cumplit pe DN22. Sunt MORTI si RANITI

Pe imagini se poate observa cum mașina s-a înfipt efectiv în partea din spate a TIR-ului și din cauza vitezei s-a deformat.

Șoferul român care a filmat accidentul a rămas șocat de ceea ce a văzut: ‘Doamne ferește! Uite cum îi scoate! Cât sânge! Uite-i pe jos, morți!’.

Accidentul de pe autostrada M1 din Ungaria vine la exact două săptămâni de la accidentul produs tot în Ungaria și în care au murit nouă români.

Pe 22 mai 2018, cei nouă români se întorceau în România, din Slovenia, iar la un moment dat, pe un drum național din Ungaria, șoferul microbuzului a intrat într-o depășire, în timp ce făcea live pe Facebook.

Citiți și:  ULTIMA ORA. Accident cumplit pe DN22. Sunt MORTI si RANITI

Microbuzul a fost spulberat de un camion încărcat cu nisip, iar impactul a fost unul devastator.

Toți cei nouă români aflați în microbuz au murit pe loc.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

2 vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile