Un nenorocit de „tata” din Bistrița a făcut amor cu propria fiică, ani la rând. Cei doi au împreună un copil: „Nu a forțat-o nimeni. Totul a fost cu consimțământul ei”

Timp de patru ani, un tată și-a abuzat sexual fiica, minoră la acea vreme. Din relația imorală și interzisă a rezultat un bebeluș. În momentul în care a fost confruntat de polițiști, bărbatul a avut o explicație revoltătoare.

Un bărbat i-a oripilat pe oamenii legii. Omul susține că, timp de aproape zece ani, trăiește o poveste de dragoste cu propria sa fiică.

Coșmarul fetei a început în 2010, când era incă minoră. Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, bărbatul întreţinut, în două locuinţe din Bistriţa-Năsăud, raporturi sexuale în urma cărora, în mai 2011, adolescenta a născut un copil.

Nici după ce a împlinit vârsta majoratului, tânăra nu a reușit să scape din ghearele tatălui ei. Abuzurile au continuat, în mod repetat, la una din locuinţele din jud. Bistriţa-Năsăud.

În fața anchetatorilor, omul a susținut că nu a greșit cu nimic, raporturile sexuale fiind consimțite.

Procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un bărbat acuzat de act sexual cu un minor în formă continuată (perioada 2010 – noiembrie 2014) şi incest, în formă continuată. Judecătoria Timişoara a decis arestarea preventivă a bărbatului pe 30 de zile.

LASA UN COMENTARIU