Un nenorocit de „tata” din Bistrița a făcut amor cu propria fiică, ani la rând. Cei doi au împreună un copil: „Nu a forțat-o nimeni. Totul a fost cu consimțământul ei”

Timp de patru ani, un tată și-a abuzat sexual fiica, minoră la acea vreme. Din relația imorală și interzisă a rezultat un bebeluș. În momentul în care a fost confruntat de polițiști, bărbatul a avut o explicație revoltătoare.

Un bărbat i-a oripilat pe oamenii legii. Omul susține că, timp de aproape zece ani, trăiește o poveste de dragoste cu propria sa fiică.

Coșmarul fetei a început în 2010, când era incă minoră. Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, bărbatul întreţinut, în două locuinţe din Bistriţa-Năsăud, raporturi sexuale în urma cărora, în mai 2011, adolescenta a născut un copil.

Nici după ce a împlinit vârsta majoratului, tânăra nu a reușit să scape din ghearele tatălui ei. Abuzurile au continuat, în mod repetat, la una din locuinţele din jud. Bistriţa-Năsăud.

În fața anchetatorilor, omul a susținut că nu a greșit cu nimic, raporturile sexuale fiind consimțite.

Procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un bărbat acuzat de act sexual cu un minor în formă continuată (perioada 2010 – noiembrie 2014) şi incest, în formă continuată. Judecătoria Timişoara a decis arestarea preventivă a bărbatului pe 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.