Un ministru liberal s-a facut de râs, în direct la TV! Declaraţii fabuloase


Un ministru din Cabinetul Orban, devenit celebru deja pentru declaraţii sale care stârnesc deseori zâmbete, s-a făcut din nou de râs. Ce a putut să spună acesta despre oamenii cu care lucrează?

Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, a devenit celebru în spaţiul public după gafa cu casa de 910 metri pătraţi, care ar fi ieşit aşa de mare dintr-o greşeală.

“Nu sunt băiat pretenţios, aşa. La mansardă nu cred că am urcat de două ori pe an, aşa a fost, a greşit constructorul o grindă şi a ieşit mansarda etaj. Dar, asta e viaţa, doar n-oi dărâma casa. Ea şi-a dorit casă mare, ea să plătească”, declara Ion Ştefan înainte să ajungă ministru în Cabinetul Orban, de unde şi porecla de “ministrul grindă”.

Angajaţii Ministerului Dezvoltării au mâini, picioare şi ochi

Acum, Ion Ştefan recidivează cu o nouă gafă, de data aceasta în direct la televizor. Invitat la Realitatea Plus, în emisiunea Mădălinei Dobrovolschi, ministrul Dezvoltării a oferit câteva declaraţii fabuloase. Ion Ştefan s-ar fi plâns că laptopurile pe care le folosesc angajaţii din minister sunt prea mici. Mai mult, el le-a făcut subalternilor săi o caracterizare halucinantă: “ei sunt oameni, au CNP şi ei, sunt oameni ca şi noi cu mâini şi cu picioare, cu ochi (…) se nasc sau sunt născuţi, vin la servici, se trezesc dimineaţa”.

“Ceea ce nu înţeleg eu, ceea ce nu înţeleg şi mi-e greu de acceptat şi stau de vorbă cu colegii mei, cu oameni din minister că ei sunt oameni, au CNP şi ei, sunt oameni ca şi noi cu mâini şi cu picioare, cu ochi şi n-au nicio problemă, se nasc sau sunt născuţi, vin la servici, se trezesc dimineaţa. Am avut în ultima perioadă dat fiind situaţia asta de urgenţă, lucrăm mult în telemuncă, lucrăm mult la distanţă şi-aşa mai departe.

Şi am cerut să mărim ritmul de implementare a proiectelor, să semnăm, să investim să fluidizăm, să venim în sprijinul UAT-urilor, antreprenorilor, oamenilor care doresc să investească în România. Şi am chemat întreaga echipă de conducere la programul operaţional regional şi din din discuţiile avute s-a ridicat problema că nu au laptopuri, că laptopurile sunt foarte mici şi că calculatoarele lor sunt din nou mici, depăşite şi-aşa mai departe”, s-a plâns ministrul Ion Ştefan în direct la televizor.

Sursa: capital.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile