UN MILIŢIAN BUGETAR CARE TRĂIEŞTE CA UN MAGNAT, VREA SĂ AJUNGĂ PRIMAR

ddd

Este înspăimântător nivelul de imbecilitate care poate fi întâlnit pe facebook! Fanii miliţianului Dănuț Dinu sunt, categoric, cei mai săraci cu duhul locuitori ai judeţului Argeş. Ei sunt pur şi simplu incapabili să înţeleagă, oricum şi oricât li s-ar explica, faptul că un bugetar cu nici 4.000 de lei salariu nu poate trăi la nivelul fabulos la care trăieşte miliţianul Dănuț Dinu.

Luni vom demonstra încă o dată că pur şi simplu nu bate casa cu masa. Că dacă nu câştigă la LOTO, la pariuri sportive sau la ruletă, Dănuț Dinu nu poate să-şi acopere cheltuielile afişate (darămite cele care nu se văd!) din veniturile oficiale!

Deocamdată publicăm câteva fotografii care ilustrează modul absolut spectaculos în care se bucură de viaţă familia bugetarului Dănuț Dinu.

Apropo, printre dumneavoastră există probabil mulţi care au venituri pe membru de familie mult mai ridicate decât cel din familia Dinu. Asta pentru că bugetarul Dănuț Dinu are patru copii, doi din prima căsătorie şi doi din actualul mariaj. Sunt deci şase persoane! Veniturile n-au cum să fie mai mari de 1.000 de lei de persoană. Aşa stând lucrurile, orice cuplu cu venit decent, dacă are doar doi copii, spre exemplu, are mai mulţi bani decât familia bugetarului Dănuţ Dinu. (Chiar şi muncitori de la Automobile Dacia, plătiţi cu peste 2.000 de lei, dacă nu au copii sau au un singur copil, sunt mult peste familia miliţianului la capitolul venituri!)

În fine, dumneavoastră, cei care ne citiţi, vă permiteţi să trăiţi aşa? Să conduceţi şi să întreţineţi două BMW-uri? Să faceţi concedii de lux şi să mâncaţi în oraş de câteva ori pe săptămână? Să vă îmbrăcaţi copiii (nu mai puţin de 4 în cazul lui Dinu!) şi să-i răsfăţaţi aşa? Menţionez că avem câteva zeci de fotografii care ilustrează faptul că familia Dinu trăieşte ca în poveşti. Şi, în plus, cică mai face şi donaţii peste donaţii!

Evident, „Ziarul de Argeş” nu scrie pentru cei care-l plac şi care-l susţin pe bugetarul Dănuț Dinu. În cazul lor, lupta e pierdută din start. IQ-ul subunitar nu-i ajută să înţeleagă că nu poţi cheltui 3 lei dacă tu câştigi doar un leu! Dumneavoastră, însă, ce părere aveţi? Poate un bugetar să trăiască asemenea unui magnat multimiliardar? (sursa: ziarul de arges)

dd1 dd2 dd3 dd4

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Un cometariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.