Un MILITAR constrâns să părăsească MASTERCHEF pentru că nu a acceptat propaganda GAY

cora

Pro Tv este de multă vreme o portavoce a propagandei homosexuale în România, un nou episod în acest sens desfășurându-se în ediția difuzată luni a concursului culinar Masterchef.

De dragul ”diversității”, în anii precedenți producătorii au ajutat să ajungă în etapele finale reprezentanții mai multor minorități etnice. Anul acesta barierele au fost împinse și mai departe, fiind trecut de prima preselecție preliminară un travestit din Cluj, supranumit Cora (foto).

Bărbatul a venit în preselecții machiat și purtând peruci. Deasemenea s-a îmbrăcat ostentativ în rochii decoltate și a purtat pantofi de damă.

Tocmai din cauza acestui comportament sfidător la adresa moralei creștine, un concurent de 41 de ani, de profesie militar, a ales să părăsească concursul, deși obținuse dreptul de a participa la o probă eliminatorie de tocat legume, clasându-se în primi 70 de candidați care au avut o șansă de a se clasa în etapele viitoare, din mii de aspiranți. Acesta și-a motivat decizia prin lipsa de respect a travestitului, care a ales să epateze prin comportament și ținută.

Anterior, Florin Valea îi impresionase pe jurați după ce în preselecții a reușit să gătescă frigărui folosind doar un cuțit.

Militarul și-a păstrat nealterată onoarea și a părăsit platoul nedorind să facă parte dintr-un show de televiziune care atentează la valorile la care aderă majoritatea românilor. Acesta a plecat cu fruntea sus din studiourile Masterchef, în ciuda apostrofărilor ipocrite ale celor trei bucătari jurați, Florin Scripca, Adrian Hadean si Patrizia Paglieri. Pentru a se gudura pe lângă aceștia, alți câțiva concurenți i-au reproșat lui Florin Valea că ”a luat șorțul fără să-l vrea cu adevărat, răpind astfel șansa unui alt participant”.

“Nu mi se pare normal să văd bărbați îmbrăcați în femeie, cu perucă. Nu-mi doresc”, a concluzionat militarul. Sursa: FrontPress.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

8 comentarii

  1. Fie vorba intre noi personajul in speta nu si-ar fi meritat sortul, eu i-as fi recomandat sa se inscrie de urgenta la Eurovision, ar fi avut sanse mai mari de a deveni castigator 🙂

  2. Respect maxim pt. decizia acestui om de a parasi aceasta competitie.
    Nu sunt anti-travestiti(homosexuali).
    Dar nu mi se pare normal, sa ma intrebe copilul meu.Tati,daca il cheama vasile, de ce arata ca o femeie?

  3. Eu sunt anti travestiti ,hoadunati si executati fara nici un fel de discutii . mosexuali ,lesbiene si alte derivatii si rebuturi umane. Parerea mea ar fi ca toti ar trebui

  4. Ok, daca nu i-a placut sa se retraga. Militarii sa isi aminteasca ca noi ii platim pe ei si sa isi cunoasca locul pentru ca noi suntem angajatorii lor si nu ei ai nostri. In plus unii dintre noi astia din societatea civila militam mult mai mult decat militeaza ei in uniforma fabricata pe banii contribuabililor la bugetul de stat. Cati militari au protestat la reducerea bugetului politiei de mr. Chelie iluminata "imparatul bulibasa" traian bercea basica? Si cati civili? Prin urmare ciocu mic armata romana care l-a ofiterit pe turcica la serviciul secret al armatei, cu toata dragostea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *