Un membru al formației rock “Goodbye to Gravity” de la Club Colectiv a murit

Incediu-Colectiv-Bucuresti-Melodia-trupei-Goodbye-to-Gravity-a-prevestit-dezastrul

Printre victimele tragediei din clubul Colectiv s-au aflat si membrii formatiei “Goodbye to Gravity”, care isi lansa noul album in momentul producerii tragediei.

Tribut malefic de Halloween!!Liderul formatiei este Alex Pascu, fiul presedintelui Federatiei Romane de Scrima, Ana Pascu. El a fost operat sambata dimineata la Spitalul de Urgenta Floreasca, iar medicii sunt rezervati in privinta sa, potrivit NapocaNews.

In schimb, un alt membru al formatiei Goodbye to Gravity, chitaristul Vlad Telea, a murit in urma incendiului, conform Antena 3.

Vineri seara, clubul gazduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album – “Mantras of war”. Intrarea la acest concert a fost libera, iar accesul in club s-a facut incepand cu ora 20.30. Martori aflati in club au declarat ca incendiul a fost provocat de artificiile din timpul spectacolului, buretele fonic de pe un stalp al cladirii aprinzandu-se, iar ulterior focul s-a propagat la tavan. Bucati din plafon, care era capitonat si el cu burete fonic, s-au desprins si au cazut peste oameni.

VEZI SI: TERIFIANT! Focul din club s-a aprins cand se canta melodia:…”MOARTEA VINE AZI…!”

Potrivit celor aflati la spectacol, un agent de paza a luat un stingator de incendii, insa nu a apucat sa intervina inainte ca focul sa ajunga la tavan si sa se extinda cu repeziciune. In momentul cand tavanul a luat foc, cele aproximativ 250 de persoane din club au fost cuprinse de panica si s-au imbulzit spre iesire, creandu-se busculada, deoarece doar una dintre usile de la intrare s-a deschis de la inceputul incendiului.

Cea de-a doua usa a fost deschisa, lumea a navalit afara, dar deja erau pe podea multe persoane care aveau arsuri sau se aflau in stop cardio-respirator. Martorii au mai relatat ca un fum greu, innecacios, se adunase in club, acesta “iesind in valuri” pe usa de la intrare.

VEZI SI: Moartea vine pe șpagă

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *