Un medic renumit A MURIT răpus de coronavirus! Lumea medicală este în doliu. Legatura cu Andreea Esca si sotul ei

Medicul Taner Chemal, unul dintre cei mai buni și apreciați medici implantologi şi specialişti în chirurgie orală din Români a murit, joi, la Spitalul Colentina, unde fusese internat cu coronavirus.

”Lumea medicală constănțeană este în doliu,, după ce medicul stomatolog Taner Chemal a murit. Doctorul era specialist în implantologie avansată, chirurgie orală, parodontologie și stomatologie digitală. Taner Chemal era născut în 1971, iar în anul 2015 își luase doctoratul în implantologie. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, este mesajul apărut în presa constănțeană.

Taner Chemal, în vârstă de 49 de ani, fusese infectat cu coronavirus și internat pe data de 15 iulie la Spitalul Colentina București, după ce starea lui se înrăutățise. Acesta aștepta să primească tratamentul cu Remdesivir, însă a decedat înainte ca acesta să ajungă.

A fost medicul Andreei Esca și al soțului ei, Alexandre Eram
Familia medicului este, de asemenea, infectată cu coronavirus. Colegii acestuia de la clinica de stomatologie unde lucra s-au testat din proprie inițiativă după ce medicul a aflat că este infectat. Din fericire, testele tuturor cadrelor medicale care au avut contact direct cu el au ieșit negative, scrie focuspress.ro.

Printre pacienţii soţilor Taner s-au numărat şi soţii Andreea Esca şi Alexandre Eram, şi ei afectaţi recent de Covid-19.

Antena3.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *