Un maghiar din Covasna, câștigător la 6/49, arestat după ce a aruncat cinci camioane de gunoi în curtea foștilor angajatori!

Un bărbat de etnie maghiară din Covasna, câștigător al unui premiu consistent la 6 din 49, a fost arestat după ce a aruncat cinci camioane de gunoi în curtea foștilor angajatori! La doar 5 zile după și-a adjudecat 50.000 de euro la ultima loterie, Arpad Szapkany și-a părăsit locul de muncă și a pus la cale un plan de a se răzbuna pe fostul său angajator, un cetățean de naționalitate sri-lankeză, căsătorit cu o româncă și stabilit în comuna Bixad în urmă cu 5 ani.

Arpad Szapkany, în vârstă de 44 de ani, a cumpărat peste 50 de tone de gunoi de grajd și a cerut ca acesta să fie aruncat pe proprietatea fostului său șef, pretinzând că este reședința sa.

Zeci de camioane pline cu gunoi de grajd s-au prezentat în fața casei în jurul orei 6:00, în urmă cu o săptămână, și au început să-și arunce marfa mirositoare pe gazonul proprietății. Vecinii, alarmați de sunetul vehiculelor de pe proprietatea nelocuită a vecinului au sunat rapid la 112 însă, până la apariție echipajelor de Poliție, peste 50 de tone de mizerie de origine animală fuseseră deja împrăștiate.

Comisarul Lică Vermesy , purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județeană Covasna, a informat astăzi presa asupra motivelor din spatele acestei ciudate fapte penale.

„Acuzatul ne-a spus că a lucrat pentru victimă timp de 5 ani și a fost tratat ca un rahat. Domnul Szapkany ne-a mărturist că a suportat cu greu toate umilințele patronului sri-lankez, pentru că avea nevoie de bani, dar că acum, când a câștigat cei 50.000 de euro la lot, a considerat că a venit timpul să se răzbune.”

Arpad Szapkany a atras atenția mass-mediei locale din Covasna după ce a câștigat 50.000 de euro la extragerea 6 din 49, cu atât mai mult cu cât, atunci ând a fost întrebat de organizatori ce va face cu banii, el a răspuns pur și simplu: „Citiți doar știrile, veți vedea”.

Szapkany a fost eliberat de judecători după scurgerea termenul legal de reținere și le-a spus reporterilor să „rămână în alertă”, susținând că are „alte câteva polițe pe care e musai să le plătească în următoarele săptămâni”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *