Un idiot din Poliţia Locala a împuşcat un minor în cap (VIDEO)

local

Un activist a fost împuşcat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în cap, cu un pistol cu bile, pe strada Verona din Bucureşti. Nu este clar dacă tânărul protesta în momentul în care un angajat al Poliţiei Locale i-a cerut să se legitimize. Activistul, minor, i-a cerut poliţistului să se legitimeze primul. Până la urmă, poliţistul a scos pistolul şi l-a împuşcat în cap.

Un tânăr activist, neidentificat, dar despre care cunoscuţii săi de pe Facebook spun că este minor, a fost împuşcat noaptea trecută, în jurul orei 01.00, pe strada Arthur Verona, unde în urmă cu câteva ore se încheiase unul dintre evenimentele Street Delivery.

Tânărul a fost somat de un angajat al Poliţiei Locale să se legitimize, scriu martorii pe contul de Facebook al jurnalistului Matei M. Bărbulescu de la Casa Jurnalistului, care a obţinut şi un video cu tânărul aflat în convulsii, după ce fusese împuşcat.

„Un poliţist de la secţia locală a împuşcat cu un pistol cu bile un activist. E ok, nimeni nu a murit. Nebunia a început după ce activistul a fost somant să se legitimeze. Ăla a zis „ok, dar mai întâi legitmaţi-vă dumneavoastră.” Aşa că poliţistul a scos pistolul şi l-a întrebat „comentezi?” S-au luat la ceartă şi l-a împuşcat în cap. Prietenii activistului au sărit pe poliţist, iar unul dintre ei i-a dat poliţistului cu o sticlă în faţă. Atunci poliţistul a început să îndrepte pistolul în toate direcţiile”, scrie Matei M. Bărbulescu.

Activistul a spus că se va legitima doar după ce o va face poliţistul. De aici, poveştile încep să se contrazică. Unii martori spun că poliţistul, enervat, a scos pur şi simplu pistolul cu bile şi l-a împuşcat pe tânăr în cap, după care „trăgea în toate direcţiile” pentru că prietenii tânărului „au sărit pe el”. Alţii povestesc că bătaia a izbucnit înainte şi că poliţistul ar fi fost lovit înainte de a scoate pistolul.

În clipul publicat pe Facebook se vede însă cum poliţistul, vizibil iritat, flutură cu pistolul şi îi ameninţă pe cei prezenţi. În tot acest timp, tânărul se afla la pământ, în convulsii.

Activistul a fost dus la spital. Potrivit martorilor, rana nu a fost una profundă. După spital, tânărul a fost dus la secţia de poliţie nr. 1 din Capitală, unde se afla încă la ora redactării acestei ştiri.

UPDATE Poliţia ar fi reţinut noaptea trecută cel puţin o persoană în legătură cu incidentul de pe Verona. Mai mulţi cunoscuţi ai activistului Alexandru Alexe, care apare în clip având un schimb de replici cu poliţiştii după ce tânărul fusese împuşcat, a fost reţinut şi dus la Secţia de Poliţie Nr. 1, scriu prietenii pe Facebook.

„I-a pus pistolul la cap, lipit de cap şi a tras! Are cel puţin trei bile în cap! – striga din toate puterile Alex, un prieten al victimei. Sun la 112 şi cer o ambulanţă, operatoarea se răsteşte la mine că de ce sunt nepoliticos şi de ce ţip aşa tare?! ‘Moare un om!’ – îi urlu în telefon. ‘Trimite-ţi, dracului, o ambulanţă!’ – urlu. Trec 20 de minute, dar ambulanţa nu apare. Între timp, tânărul rănit pare că îşi dă duhul. Respiră sacadat, dă spasmodic din picioare, dar ambulanţa nu apare. Suntem în mijlocul Bucureştiului! Vin, în schimb jandarmii!! ‘Eliberaţi zona! Protejaţi perimetrul!’. Spritele se încing! Martori, tinerii, cu zecile, huiduie forţele de ordine! Minutele se scurg, victima sângerează, ambulanţa întârzie. Apare după aproape 30 de minute. I se acordă prim-ajutor timp de 15 minute, după care este dus la spital. Între timp, intru în conflict cu un poliţist (agent de la Secţia 1). Îmi tot cerea legitimaţia de ziarist şi îmi spunea să nu-l mai ating şi să nu mai ridic tonul. ‘Chemaţi, odată, ambulanţa aia’ – urlam eu. ‘Aici moare un om!!!’ Jandarmeria cum a venit aşa repede???”, scrie jurnalistul Cristian Botez pe Facebook.

CITESTE SI: Incident şocant: Tanar IMPUSCAT IN CAP de un POLITIST LOCAL în faţa unui bar din centrul Bucureştiului

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

6 comentarii

  1. kugjhghghhghj

    pizda mamii voastre de jurnalisti infecti si rasisti…..pe voi trebuia sa va impuste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *