Un idiot din Buzau a fost ARESTAT pentru ca a dat o spargere intr-o frizerie …doar ca să se tundă! A fost prins de politisti in timp ce se AUTOSATISFACEA in oglinda! VIDEO

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost arestat săptămâna aceasta după ce a intrat într-un salon de coafură din Buzau pentru a-și da o tunsoare.

Telibasa Raul Ionut care studiază în prezent la Pentienciarul Rahova, a fost baut când „a intrat” în afacerea unor frizeri din oras.

Telibasa le-a spus politistilor că nu intenționează să spargă frizeria de pe Unirii Sud, ci doar să-și „dea o tunsoare” conform raportului oficial.

„Suspectul a intrat în fereastra din față a clădirii cu bicicleta sa pentru a patrunde în salon și a început să-și radă părul înainte ca polițiștii să intervină câteva minute mai târziu”, a explicat unul dintre agenti.

„Suspectul a fost găsit pe jumătate dezbrăcat și masturbându-se în reflecția sa într-o oglindă, în timp ce isi bărbierise o parte din cap.”, a adăugat politistul local Cristian S. în cadrul conferinței de presă.

Nu se știe în prezent dacă Telibasa suferă de probleme de sănătate mintală sau dacă comportamentul său se datorează numai stării sale de intoxicație alcoolica.

Telibasa și-a bărbierit pieptul, brațele, picioarele și părul pubian înainte ca poliția buzoiana să-l aresteze, conform filmărilor de pe camerele de supraveghere.

Anul trecut, un eveniment similar s-a produs când un bărbat a facut scandal într-un magazin alimentar din din aceeasi zona, deoarece avea nevoie de o rola de hârtie igienică (cazul P.C.S.)

Acest articol este un pamflet. Betivanul mentionat mai sus ramane autentic.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *