UN HINGHER BUZOIAN A CĂZUT ÎN CUTIA POSTALĂ ȘI A RĂMAS ÎNȚEPENIT 3 ZILE DUPĂ CE A ÎNCERCAT SĂ EXPEDIEZE O SCRISOARE

Emiluț, un buzoian care sufera de nanism aproape că a murit după ce a căzut vineri în interiorul unei căsuțe poștale din oraș și a rămas blocat în containerul îngust aproape 3 zile.

Emiluț P., supranumit si piticul porno, a fost găsit luni dimineață de un angajat poștal care colecta corespondența.

Bărbatul înalt de 1.50 ”era inconștient și sever deshidratat, așa că a fost transportat rapid la SJU Buzău, unde a fost internat într-o stare critică.

Pop Cristian, poștașul care l-a găsit pe Emiluț P., a descris scena într-un interviu acordat unui ziar local.

„Am deschis cutia poștală și l-am văzut pe acest tip mic pe dos. La început, am râs pur și simplu, dar apoi mi-am dat seama că era aproape mort și am sunat la 112”.

Din fericire, personalul medical a reușit să-l stabilizeze pe Emilut după câteva ore de terapie intensivă, iar în dimineața următoare și-a recăpătat cunoștința.

Potrivit medicilor, el și-a rupt degetul mare stâng și piciorul drept, dar nu ar trebui să aibă consecințe fizice pe termen lung.

Hingherul buzoian spune că a căzut în cutie vineri dimineață în timp ce încerca să trimită o scrisoare prin poștă și nu a mai putut să iasă.

El susține că accidentul s-a datorat parțial faptului că respectiva cutie poștală avea aproape 40 de ani și nu era la fel de sigură ca cele noi.

De fapt, niste angajați ai Postei au înlocuit-o doar câteva ore mai târziu cu una nouă, sugerând că această afirmație nu este adevărată.

Emilut P. spune că are în vedere intentarea unui proces împotriva Postei Romane dar mai întâi vrea să-și ia o pauza să-și revină din calvar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *