UN HINGHER BUZOIAN A CĂZUT ÎN CUTIA POSTALĂ ȘI A RĂMAS ÎNȚEPENIT 3 ZILE DUPĂ CE A ÎNCERCAT SĂ EXPEDIEZE O SCRISOARE

Emiluț, un buzoian care sufera de nanism aproape că a murit după ce a căzut vineri în interiorul unei căsuțe poștale din oraș și a rămas blocat în containerul îngust aproape 3 zile.

Emiluț P., supranumit si piticul porno, a fost găsit luni dimineață de un angajat poștal care colecta corespondența.

Bărbatul înalt de 1.50 ”era inconștient și sever deshidratat, așa că a fost transportat rapid la SJU Buzău, unde a fost internat într-o stare critică.

Pop Cristian, poștașul care l-a găsit pe Emiluț P., a descris scena într-un interviu acordat unui ziar local.

„Am deschis cutia poștală și l-am văzut pe acest tip mic pe dos. La început, am râs pur și simplu, dar apoi mi-am dat seama că era aproape mort și am sunat la 112”.

Citiți și:  FEMEIE ARESTATĂ DUPĂ CE A PUS SOȚULUI ~HINGHER~ MEDICAMENTE PENTRU MĂRIREA PENISULUI ÎN MÂNCARE ...TIMP DE ȘAPTE ANI!

Din fericire, personalul medical a reușit să-l stabilizeze pe Emilut după câteva ore de terapie intensivă, iar în dimineața următoare și-a recăpătat cunoștința.

Potrivit medicilor, el și-a rupt degetul mare stâng și piciorul drept, dar nu ar trebui să aibă consecințe fizice pe termen lung.

Hingherul buzoian spune că a căzut în cutie vineri dimineață în timp ce încerca să trimită o scrisoare prin poștă și nu a mai putut să iasă.

El susține că accidentul s-a datorat parțial faptului că respectiva cutie poștală avea aproape 40 de ani și nu era la fel de sigură ca cele noi.

De fapt, niste angajați ai Postei au înlocuit-o doar câteva ore mai târziu cu una nouă, sugerând că această afirmație nu este adevărată.

Citiți și:  SCANDAL: Un judecător a respins cererea unui buzoian de profesie hingher de a-și schimba numele în "FOSTA MEA SOȚIE E O CĂȚEA"

Emilut P. spune că are în vedere intentarea unui proces împotriva Postei Romane dar mai întâi vrea să-și ia o pauza să-și revină din calvar.

144 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU