Un gorjean care îşi urmărea de multe luni fosta iubită, să o calce cu maşina, a fost spulberat de un tren

Un gorjean care îşi urmărea de multe luni fosta iubită, să o calce cu maşina, a fost spulberat de un tren. Ca prin minune, tânărul a scăpat din impact fără vreo zgârietură. Aşa că a continuat să o caute pe femeie, ca să o omoare.

Bărbatul are 31 de ani şi e din Pojogeni. De luni buni îşi ameninţă fosta concubină că o va ucide, o urmăreşte o hărţuieşte şi încearcă să o surprindă pe stradă, ca să o calce cu maşina, pentru că femeie nu mai vrea să se împace cu el.

Joi, bărbatul a fost implicat într-un accident la CFR Pojogeni. „În timp ce conducea un autoturism, nu a respectat culoarea roșie a semaforului de la trecerea la nivel cu calea ferată, fiind lovit de un tren regio, care circula pe relația Petroșani-Craiova.

În urma impactului, locomotiva a suferit avarii, fapt pentru care circulația feroviară a fost blocată până la sosirea unei locomotive de ajutor. La ora 12.10 s-a deblocat circulația feroviară, trenul reluandu-și traseul.”, au anunţat polițiștii.

Bărbatul a provocat un alt accident încercând să îşi calce fosta iubită cu maşina, dar atunci a acroşat un stâlp şi tânăra de 30 de ani a scăpat nevătămată. Ea cerut și un ordin de protecție, însă cererea sa a fost respinsă de judecători în urmă cu câteva luni.

Reţinut şi dus în faţa judecătorilor pentru arestare preventivă
Luni, poliţiştii din Tg. Cărbuneşti l-au reţinut pe bărbat, imediat după ce a încercat din nou să o clace cu maşina pe fosta lui iubită.

„Polițiștii de la Târgu-Cărbunești au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă un bărbat de 31 de ani, din Pojogeni, după ce și-a amenințat fosta concubină, o femeie de 30 de ani, în mod repetat.

A încercat să o lovească cu mașina, în trafic și a hărțuit-o. Față de acesta vor fi continuate cercetările pentru amenințare în formă continuată și hărțuire.”, au precizat reprezentanții IPJ Gorj.

LASA UN COMENTARIU