Un gorjean care îşi urmărea de multe luni fosta iubită, să o calce cu maşina, a fost spulberat de un tren

Un gorjean care îşi urmărea de multe luni fosta iubită, să o calce cu maşina, a fost spulberat de un tren. Ca prin minune, tânărul a scăpat din impact fără vreo zgârietură. Aşa că a continuat să o caute pe femeie, ca să o omoare.

Bărbatul are 31 de ani şi e din Pojogeni. De luni buni îşi ameninţă fosta concubină că o va ucide, o urmăreşte o hărţuieşte şi încearcă să o surprindă pe stradă, ca să o calce cu maşina, pentru că femeie nu mai vrea să se împace cu el.

Joi, bărbatul a fost implicat într-un accident la CFR Pojogeni. “În timp ce conducea un autoturism, nu a respectat culoarea roșie a semaforului de la trecerea la nivel cu calea ferată, fiind lovit de un tren regio, care circula pe relația Petroșani-Craiova.

În urma impactului, locomotiva a suferit avarii, fapt pentru care circulația feroviară a fost blocată până la sosirea unei locomotive de ajutor. La ora 12.10 s-a deblocat circulația feroviară, trenul reluandu-și traseul.”, au anunţat polițiștii.

Bărbatul a provocat un alt accident încercând să îşi calce fosta iubită cu maşina, dar atunci a acroşat un stâlp şi tânăra de 30 de ani a scăpat nevătămată. Ea cerut și un ordin de protecție, însă cererea sa a fost respinsă de judecători în urmă cu câteva luni.

Reţinut şi dus în faţa judecătorilor pentru arestare preventivă
Luni, poliţiştii din Tg. Cărbuneşti l-au reţinut pe bărbat, imediat după ce a încercat din nou să o clace cu maşina pe fosta lui iubită.

“Polițiștii de la Târgu-Cărbunești au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă un bărbat de 31 de ani, din Pojogeni, după ce și-a amenințat fosta concubină, o femeie de 30 de ani, în mod repetat.

A încercat să o lovească cu mașina, în trafic și a hărțuit-o. Față de acesta vor fi continuate cercetările pentru amenințare în formă continuată și hărțuire.”, au precizat reprezentanții IPJ Gorj.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/