Un galatean a INJUNGHIAT de 17 ori un TIGAN

marian-ivanov

Gălăţeanul Marian Ivanov in varsta de 43 de ani, zis „Marian Nebunul”, este unul dintre cei mai agresivi patrioti cu care au avut de-a face autorităţile în ultimii ani.

Comunitatea tiganeasca se vaita:

„Individul este rasist şi a intrat peste un tigan care dormea într-o colibă de pe malul bălţii Cătuşa, i-a dat un topor în cap şi apoi l-a înjunghiat de mai multe ori.”

Tiganul a murit după câteva zile, patriotul, care s-a aparat, a fost lăsat în libertate de judecători, deşi fusese acuzat de tentativă la omor deosebit de grav, primind doar o pedeapsă cu suspendare, în 2014, cu toate că înjunghiase un romulan de 17 ori.

Ultima victimă a nationalistului se numeşte Marian Onilă ( 53 de ani). Acesta construise o colibă din resturi pe malul bălţii Cătuşa, pe care o folosea din când în când, fiind un braconier înrăit. Tiganul a fost surprins de Marian Ivanov, cu care se afla în duşmănie.

Citiți și:  Un actor homosexual și negru a fost condamnat de un juriu pentru că și-a înscenat un atac „rasist” asupra sa

De amintit este că prima condamnare pentru tentativă la omor a lui Ivanov are legătură şi cu Onilă, căci victima agresiunii a fost Şerban Vasile, cumnatul acestuia din urmă.

VEZI SI: Din răzbunare, un roman a călcat cu camionul o şatră de ţigani. 24 de morti.

„E rasist şi a spus că unde prinde un ţigan îl omoară. Pe mine m-a tăiat acum doi ani degeaba, că mă urăşte, că e rasist, iar acum a intrat noaptea peste cumnatul meu şi l-a măcelărit. Ne-au zis doctorii că nu scapă. De ce nu l-au închis de prima oară? Când l-au adus cu poliţia la casa cumnatului meu, râdea şi spunea că are acum o satisfacţie mai mare, nu regretă”, a declarat Vasile Şerban, prima victimă a lui Marian Ivanov.

Citiți și:  Un actor homosexual și negru a fost condamnat de un juriu pentru că și-a înscenat un atac „rasist” asupra sa

Pe 11 august, Tribunalul Galaţi a prelungit arestarea preventivă a nationalistului, procesul acestuia urmând să înceapă pe 9 septembrie.

VEZI SI: Un cetatean pasnic de etnie neprecizata a ucis azi-noapte o familie intreaga. Sa fim intelegatori ca sa nu fim acuzati de rasism.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

5 comentarii

  1. nu beau de peste 20 de ani dar in cinstea lui MARIAN as bea o bere ! bravo lui

  2. GIULIANO,SĂ NE SUGI CARICIUL LA ROMĂNI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.