Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
FOCUS 14NATIONALSTIRI

Un galatean a INJUNGHIAT de 17 ori un TIGAN

marian-ivanov

Gălăţeanul Marian Ivanov in varsta de 43 de ani, zis „Marian Nebunul”, este unul dintre cei mai agresivi patrioti cu care au avut de-a face autorităţile în ultimii ani.

Comunitatea tiganeasca se vaita:

“Individul este rasist şi a intrat peste un tigan care dormea într-o colibă de pe malul bălţii Cătuşa, i-a dat un topor în cap şi apoi l-a înjunghiat de mai multe ori.”

Tiganul a murit după câteva zile, patriotul, care s-a aparat, a fost lăsat în libertate de judecători, deşi fusese acuzat de tentativă la omor deosebit de grav, primind doar o pedeapsă cu suspendare, în 2014, cu toate că înjunghiase un romulan de 17 ori.

Ultima victimă a nationalistului se numeşte Marian Onilă ( 53 de ani). Acesta construise o colibă din resturi pe malul bălţii Cătuşa, pe care o folosea din când în când, fiind un braconier înrăit. Tiganul a fost surprins de Marian Ivanov, cu care se afla în duşmănie.

De amintit este că prima condamnare pentru tentativă la omor a lui Ivanov are legătură şi cu Onilă, căci victima agresiunii a fost Şerban Vasile, cumnatul acestuia din urmă.

VEZI SI: Din răzbunare, un roman a călcat cu camionul o şatră de ţigani. 24 de morti.

„E rasist şi a spus că unde prinde un ţigan îl omoară. Pe mine m-a tăiat acum doi ani degeaba, că mă urăşte, că e rasist, iar acum a intrat noaptea peste cumnatul meu şi l-a măcelărit. Ne-au zis doctorii că nu scapă. De ce nu l-au închis de prima oară? Când l-au adus cu poliţia la casa cumnatului meu, râdea şi spunea că are acum o satisfacţie mai mare, nu regretă”, a declarat Vasile Şerban, prima victimă a lui Marian Ivanov.

Pe 11 august, Tribunalul Galaţi a prelungit arestarea preventivă a nationalistului, procesul acestuia urmând să înceapă pe 9 septembrie.

VEZI SI: Un cetatean pasnic de etnie neprecizata a ucis azi-noapte o familie intreaga. Sa fim intelegatori ca sa nu fim acuzati de rasism.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

5 comentarii

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.