Un fost premier al României sterge pe jos cu Kovesi. Are DOVEZILE INCENDIARE. Breaking news

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat recent că fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, suferă de probleme psihice. Atacul fără precedent al liderului ALDE vine în contextul în care Elena Udrea a afirmat pe pagina sa de Facebook că Laura Kovesi ancheta politicieni din cauza unor probleme personale pe care le avea de reglat cu aceştia.

„Atunci când ai un procuror pregătit de comuniști, situația devine una gravă. Vedem ce s-a întâmplat cu oameni precum Laura Codruța Kovesi. Această doamnă care a fost procuror general și șefă a DNA. Când arestezi oameni că ai frustrări personale, înseamnă că ai probleme psihice. Să dai pe mâna unor netrebnici nepregătiți, oameni cu probleme psihice, uite ce se întâmplă. Am aflat ieri din presă că două asociații ale magistraților vorbesc despre dimensiunea represivă a Justiției. Corupția trebuie combătută cu mijloace legale, pus accent pe componenta prevenitivă, nu ca la noi cu justiție televizată și oameni plimbați la televizor cu cătușe”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Amintim că fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a scris pe Facebook că Laura Codruța Kovesi a anchetat-o din motive personale: „S-a mai aratat ca vizitele private pe care magistratul procuror Kovesi Laura Codruta le-a efectuat la domiciliul denuntatorului/persoana vatamata Ghita Sebastian Aurelian au fost confirmate de martorul Carstea Dumitru, cu prilejul audierii sale din data de 13.12.2018, precum si de martorul Ponta Victor Viorel. Mai mult, acesta din urma a relatat ca inculpata Kovesi Laura Codruta se manifesta extrem de apropiat in relatiile cu denuntatorul/persoana vatamata Ghita Sebastian Aurelian, astfel incat cu prilejul unei vizite private i s-a adresat: ‘STIE CA IL IUBESTE, DAR, DACA IL MAI PRINDE CA VORBESTE CU AIA O SA IL ARESTEZE SI PE EL, ASA CUM O SA O ARESTEZE SI PE EA”, CU TRIMITERE LA UDREA ELENA GABRIELA.”

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *