Un „flăcău” moldovean de 20 de ani n-a putut să-și țină pantalonii pe el, și a comis-o cu o minoră de 12 ani

mls

Un ” flăcău ” moldovean de 20 de ani n-a putut să-și țină pantalonii pe el, și a comis-o cu o minoră de 12 ani. Da, a întreținut raporturi amoroase interzise cu o minora moldoveanca, de aceasta data însa, cu acceptul ei. Ba chiar aceasta a insistat, deoarece el îi era drag. 

O aventură amoroasă pe care un tânăr botoșănean ar fi avut-o cu fată de 12 ani, ar putea să însemne mulți ani în spatele gratiilor, pentru acesta.

Ce s-a intamplat mai exact?

Intre junele Valerică C., de 20 de ani, și o minora de 12 ani din aceeași localitate din preajma orașului Săveni s-a legat o legătura de prietenie puternică. Putem sa-i spunem dragoste, desi cuvântatul este forțat, dacă ne gândim la vârsta fetei.

Cum legatura dintre ei trebuia sa ajunga la alt nivel, minora a ajuns în pat cu tânărul de 20 de ani, după mai multe discuții pe care cei doi le-au avut pe Facebook.

În scurt timp, cel mai probabil de frică să nu își piardă proaspătul iubit, fata i-a propus lui Valerică să vină la ea acasă, pentru o partidă de amor, rămânând singură în locuință, fără părinți sau frații săi, iar totul s-ar fi petrecut în luna iunie a acestui an, scrie botosaneanul.ro

Totuși, în urma partidei de s3x, fata voia să mai fie încă virgină, așa că l-a rugat pe Valerică C., cel care a dat curs invitației de a veni la minoră acasă, să întrețină raporturi sexuale anale.

Deși au făcut totul în mare secret, despre isprava celor doi a aflat într-un final mama fetei de 12 ani, iar acest lucru a determinat-o să depună o plângere la Poliției.

Din ancheta care a fost deschisă s-a confirmat că băiatul ar fi avut un raport sexual cu minora și a fost arestat preventiv, urmând să rămână în spatele gratiilor 30 de zile.

Deși unii dintre noi am avea tendința sa o găsim vinovata pe fata si in acest caz tot ” flăcăul ” este vinovat din simplul motiv ca era major si ar fi trebuit sa știe ca raporturile sexuale cu o minora sunt interzise, chiar dacă aceasta a făcut totul de buna voie si nesilita de nimeni. Sursa: botosaneanul.ro

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

2 comentarii

 1. dragostea la varste fragede trebuie tratata cu maaaaare atentie,fiindca e grea rau de tot.de asemeni ala trebuie sa fie incuiat rau de tot ,sa faca asa ceva cu un copil.este intrutotul vinovat,odata ce a corupt ,sentimentele si sufletul fiintei aleia.

  • contra-ariciului

   Nu este intru totul vinovat, omule!! dimpotriva este aproape nevinovat ! Sistemul care l-a format este vinovat. Ai terminat si tu cele 10 clase obligatorii in Ro. Ia spune: unde si cand ti s-a spus tie care sunt faptele penale si care sunt pedepsele? De unde vrei sa stie?
   totodata, si fata a gresit… pentru ca nici ei nu i-a spus nimeni sa nu agate golani pe facebook…
   Insa tu, datorita limitarilor intrinseci, nu esti in stare sa gandesti limpede si stii numai sa arunci acuzatii aiurea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *