UN ETNIC „NEPRECIZAT”A RUPT CU BĂTAIA CASIERA UNEI SĂLI DE PĂCĂNELE DIN ORAȘ ȘI A FUGIT CU ÎNCASĂRILE! VIDEO REVOLTĂTOR

JAF COMIS DE UN TIGAN NENOROCIT LA O CASA DE PARIURI DIN TIMISOARA!

Un tigan care locuieşte pe aceeaşi stradă a intrat cu tupeu peste casieră, a luat-o la pumni şi a fugit cu toate încasările, nu mai puţin de 22.000 de lei.

Tâlhăria comisa de colorat s-a produs aseară, în jurul orei 21.00, la o sală de jocuri aflată pe strada Dacilor din Timişoara.

În imaginile filmate de camerele de supraveghere se vede cum bărbatul dă buzna peste tânăra de 27 de ani şi o obligă să-i dea banii dintr-un sertar.

Tiganul spurcat îi ascunde imediat sub haine, apoi se mută în sala cu aparate. Cei doi poartă o scurtă discuţie, după care o loveşte pe fată de mai multe ori cu pumnul şi o forţează să intre într-una din camerele sălii de jocuri.

Tiganul îşi ia apoi tălpăşiţa.

Din declarațiile victimei, atacatorul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a plecat cu 22.000 lei.În baza imaginilor filmate de camerele de supraveghere, polițiștii au reușit identificarea atacatorului.

Potrivit pressalert.ro, este vorba despre Angel Radu, de 48 de ani, care locuieşte pe aceiași stradă pe care se află şi sala de jocuri.

Poliţiştii l-au găsit pe tâlhar în scurt timp, în vecinătatea locuinţei lui, şi l-au reţinut pentru audieri. El este acuzat de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Ce spune poliţia din Timişoara

Ieri, în jurul orelor 21.00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană necunoscută a pătruns în incinta unei societăți comerciale de pe strada Dacilor, unde aflandu-se sub influența băuturilor alcoolice, a deposedat prin violență o femeie în vârstă de 27 de ani, angajată a societății comerciale de o sumă de bani.

În urma investigațiilor efectuate, la scurt timp polițiștii, au identificat și depistat, un bărbat în vârstă de 47 de ani, bănuit de comiterea faptei.

În prezent, bărbatul este audiat de catre polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, fiind cercetat pentru tâlhărie calificată.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *