fbpx
OPINII

Un DROGAT și un LAȘ mai puțin: A murit Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park / OPINIE

MAIN Chester Bennington

UPDATE Pentru retardații și retardatele care s-au arătat deranjați de acest articol, îi sfătuiesc să citească și să traducă, dacă se pricep, ceea ce spune Brian „Head” Welch, chitaristul trupei Korn, despre mortul de la Linkin Park.

Luați de pe Facebook: ”How can these guys send this message to their kids and fans?! I’m sick of this suicide shit! I’ve battled depression/mental illness, and I’m trying to be sempethetic, but it’s hard when you’re pissed! Enough is enough! Giving up on your kids, fans, and life is the cowardly way out!!!
I’m sorry, I know meds and/or alcohol may have been involved, I’m just processing like all of us and I know we are all having some of the same thoughts/feelings.

Pentru proști, iată și traducerea: „Ce fel de mesaj transmit băieții aceștia copiilor și fanilor lor? Mi-e silă deja de toata situația asta cu sinuciderile. Și eu m-am luptat cu depresia și problemele psihice și încerc să fiu empatic, să înțeleg, dar e dificil când ești supărat. E prea mult. Să renunți la copii tăi, la fani și la viață este un gest de lașitate. Îmi pare rău. Știu că drogurile și sau alcoolul au avut un rol, dar toți avem astfel de gânduri și probleme”.

E jale mare printre dezaxații de la noi din țară sau de aiurea. Un drogat, un bețiv și un laș, toate aceste calități admirate de retardații din România și regăsite într-o singură persoană, cea a lui Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, a decis să se omoare. Ok, îți pare rău că nu o să îl mai auzi, dar cum să plângi că un nenorocit a decis să nu mai facă umbră Pământului?

Omul se droga la greu, fiind un exemplu pentru javrele de la noi din țară. Îi plăcea atât de mult viața că a decis să și-o ia. Ăștia, de îl plângeți, de ce nu faceți la fel, să fiți alături de el, cântați cu el, în cer? Drogatul ăsta, care nu mai știa pe ce lume trăiește, a fost atât de laș încât nu a așteptat sfârșitul natural al vieții, care oricum venea, mai devreme sau mai târziu, și a decis să-și curme suferința mintală de prăpădit.

Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, pe care îl plâng prostovanii, era și un alcoolist desăvârșit. Drogatul a mai încercat să se sinucidă, dar fiind prea drogat, nu i-a reușit. Din toate muierile pe care le-a avut, multe, drogate, curve și ordinare, două l-au luat de soț și i-au făcut și 6 copii.

Că românii și româncele sunt vai de ei se știe, la fel cum se știe și faptul că Chester Bennington era un jegos, o altă calitate admirată de virginele noastre. Omul se spăla rar, asta doar dacă te uiți la unghiile lui. Nu mai vorbim că era plin de tatuaje și avea găuri uriașe în urechi. Deh, un exemplu pentru români. Faceți la fel! Mă refer la partea finală…

Sursa: Revista Blogurilor

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

2 comentarii

  1. rahatul asta facea umbra pamantului asa ca sustin clar opiniile autorului articolului.

  2. rahatul asta facea umbra pamantului asa ca sustin clar opiniile autorului articolului.

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.

%d blogeri au apreciat: