Un doctor excentric anunţă o dietă minune: “Să nu mai mănânci ca porcul!”

Un doctor dă peste cap tot ce se ştie despre curele de slăbire, anunţând o dietă miraculoasă, care te ajută să pierzi instant kilogramele în plus. “Mulţi încearcă diete complicate, în care trebuie să umbli cu tabele de calorii după tine şi să le bifezi, după fiecare dumicat. Reţeta mea e mult mai simplă: poţi să mănânci orice, atâta timp cât nu bagi în tine ca porcul, respectiv scroafa”, a declarat nutriţionistul Decebal Popescu, inventatorul dietei.

Acesta spune că există şi varianta diferenţiată, pentru cei care vor să aibă senzaţia că urmează celebra dietă Dukan. “Mulţi români, chiar şi cei slabi, ţin dieta Dukan, pentru că este la modă, aşa că am creat o variantă asemănătoare. De exemplu, luni nu mănânci ca porcul carne, marţi nu mănânci ca porcul legume, miercuri nu mănânci ca porcul brânzeturi, şi aşa mai departe”, spune Decebal Popescu.

Medicul speră ca oamenii să nu fie reticenţi la noua dietă. “Nu ştiu dacă publicul este pregătit să o accepte, având în vedere că este mai excentrică. Marele avantaj e că nu implică mari cheltuieli, dimpotrivă, economiile vor fi semnificative, mai ales că numărul meselor trebuie redus la numai trei pe zi”, a conchis nutriţionistul.

Sursa: TNR

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
geo
geo
5 ani in urma cu

super tare….si adevarat