UN DEPUTAT NATIONALIST: Daca 3 parlamentari fumeaza, se poate dispune „inchiderea unitatii”! Domnul Fenechiu propune cluburi pentru fumatori

fenechiu

Domnul deputat Daniel Fenechiu, adversar al Legii antifumat, scrie pe Facebook, ironic, ca, potrivit actualelor reglementari, daca trei parlamentari sunt prinsi fumand in Parlament, se poate ajunge la „inchiderea unitatii”, ca sanctiune complementara, ce ar echivala cu dizolvarea Legislativului.

Daniel Fenechiu, lider al PND, face aceste afirmatii pe motiv ca „talibanii” legii antifumat nu au citit propunerile sale privind modificarea proiectului si acum il acuza nefondat.

„Am reanalizat perspectiva mea. Si am constatat ca daca nu modificam legea actuala am putea reusi ceea ce Iohannis si societatea civila cer – in opinia mea motivat, de o buna bucata de vreme: dizolvarea Parlamentului. Astfel, potivit art 10 lit b (din legea antifumat – n.red.), daca organele de aplicare a legii – politisti, ISU, jandarmi – vor constata trei incalcari succesive a interdictiei de a fuma in incinta Parlamentului s-ar putea ajunge la ‘sanctiunea complementara de inchidere a unitatii'”, scrie Fenechiu, pe Facebook.

Deputatul sustine ca acest lucru ar insemna automat si declansarea alegerilor anticipate.

„Mai pe romaneste, trei parlamentari pot – incalcand legea pentru o cauza nobila, sa genereze alegeri anticipate. Umor romanesc”, mai scrie acesta.

Deputatul PND Daniel Fenechiu a depus, luni, in Parlament, un proiect de modificare a Legii antifumat, care defineste mai clar spatiul public inchis si prin care se vor putea amenaja locuri speciale „destinate fumatului”, precum si infiinta „cluburi pentru fumatori”.

Daniel Fenechiu a afirmat ca actuala lege este o „prostie” si are afecte adverse, pe care initiatorii nu le-au luat in calcul.

„Legea este similara cu legea prohibitiei din SUA si eu va spun ca romanii sunt extrem de inventivi si vor gasi tot soiul de remedii la aceasta lege. Daca cineva isi face o cladire rotunda si permite fumatul in cladirea rotunda, pe reglementarea legii nu vad cum pot sa-i amendez pe aia. Ca la o cladire rotunda nu vorbesti de doi pereti si un tavan”, a explicat acesta.

VEZI SI: FOSTĂ VÂNZĂTOARE LA APROZAR AJUNSĂ DEPUTAT PSD NE-A DĂRUIT CEA MAI DURĂ LEGE ANTI-FUMAT DIN UE

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

2 comentarii

  1. Sa am un asemenea porc de Craciun ce bine as duce-o

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *