Un cuplu in vârstă A DAT FOC CASEI in mod accidental din cauză că au folosit un ARUNCĂTOR DE FLĂCĂRI din al doilea război mondial in timpul unei partide de amor!

Oklahoma, SUA | Jocul sexual al unui cuplu s-a greșit îngrozitor în această dimineață, în timp ce, din greșeală, și-au ars casa la pământ cu un aruncator de flacari din al doilea razboi modial.

Pompierii au fost chemați la fața locului în jurul orei 11:15 în această dimineață, după ce au primit un apel telefonic neobișnuit, dar nu au putut face nimic pentru a salva casa de 45 de ani de la pierderea totală.

Nancy Brown, operatorul din 911 care a răspuns la apelul de la Maurice Fogerty, în vârstă de 96 de ani, spune că a crezut că a avut de-a face mai întâi cu pâlcuri, când i-a spus că „a torțat casa cu napalm în timp ce intretinea relații sexuale cu soția sa”.

„Mi-a spus că penetrează soția cu M1-ul său, ca de obicei, dar a fost prea încântat și a activat flacăra.”
Doamna Brown spune că explicația a șocat-o pentru o clipă și că a durat aproape un minut să realizeze că este de fapt adevărat.

„El a repetat că totul ardea și am putut să o aud pe soția lui urlând în spatele lui, dar tot nu puteam crede că acest lucru ar putea fi real.”

Operatorul 911, Nancy Brown, spune că aceasta a fost prima dată în cei 9 ani la această slujbă cand confundă un incident real cu o farsa.

Domnul Fogerty și soția sa au fost transportati la spital pentru un tratament psihiatric.

LASA UN COMENTARIU