fbpx
OPINII

UN COȘMAR DISTOPIC: 10 lucruri incredibile care se vor întâmpla în curând

2018 05 07 hacker 2883632 640 rsz crp jpg

Marșul tiraniei a venit peste noi. Puteți vedea asta în mod cotidian în închiderea de covid, propaganda pentru vaccinuri, cenzura sponsorizată de guvern și restricțiile bancare/financiare cu privire la ceea ce aveți voie și ce nu aveți voie să faceți cu banii voștri.

Adevărul șocant, însă, este că situația se va înrăutăți foarte, foarte mult dacă nu vom opri marșul tiraniei care se accentuează peste tot în jurul nostru.

În analiza de astăzi, detaliez 10 lucruri incredibile care se vor întâmpla cu siguranță dacă nu vom opri marșul tiraniei și nu ne vom recupera intimitatea, demnitatea și viitorul.

Omenirea se confruntă acum cu o alegere critică: ori alegem calea înrobirii totale sub o dictatură autoritară, tehnofascistă, ori alegem să îmbrățișăm în schimb finanțele descentralizate, libertatea de exprimare, raționalitatea și statul de drept.

Iată lista mea de 10 lucruri incredibile care se vor întâmpla dacă nu vom opri tirania, cu rezultatele cele mai blânde în fruntea listei și cele mai de coșmar în partea de jos a acestei liste.

Iată cele zece rezultate de coșmar dacă nu vom respinge tirania

1) Toate criptomonedele, aurul și argintul vor fi scoase în afara legii. Toate tranzacțiile financiare vor trebui să treacă prin sisteme de control centralizate, gestionate de regim, inclusiv prin CBDC-uri. Ți se va cere să aderi la un CBDC pentru a plăti taxe, a cumpăra alimente și a primi un UBI (Universal Basic Income, Venit Universal de Bază). Toate achizițiile dumneavoastră vor fi monitorizate și restricționate, dacă este necesar, pentru a vă modela comportamentul.

2) Capacitatea dvs. de a cumpăra alimente (și în special carne) va fi sever restricționată în funcție de scorul dvs. de conformitate culturală și climatică. Veți fi restricționat la o limită calorică a cumpărăturilor de alimente permise, iar orice produse alimentare considerate neconforme cu propaganda climatică (de exemplu, brânza, carnea și laptele) vor fi restricționate.

3) Vi se va cere să vă conformați cerințelor narative ale regimului, iar dacă regimul își schimbă poziția cu privire la ceva, vi se va cere să vă actualizați retroactiv toate articolele, videoclipurile, postările din social media și podcasturile anterioare pentru a vă conforma noii narațiuni, altfel veți fi sancționat și cenzurat.

4) Vă va fi interzis să cultivați alimente, să conservați semințe sau să creșteți găini de curte fără a primi permisiunea (și autorizația) guvernului, care vă va cere să folosiți semințe modificate genetic și să vă vaccinați în mod repetat animalele de fermă. (Și nu este permis laptele crud).

5) Ți se va interzice în totalitate să cumperi arme de foc, muniție, cuțite, veste balistice sau alte articole de autoapărare, lăsându-te la mila statului nelegiuit care reduce fondurile poliției și eliberează infractori violenți pe străzi.

6) Statul vă va răpi copiii pe motive medicale și îi va mutila pentru a realiza ‘tranziții de gen’, iar dacă veți încerca să interveniți, veți fi acuzat de infracțiuni grave și de abuz asupra copiilor. Acest lucru este pe cale să devină lege în California.

7) Vi se va cere să instalați în casa dumneavoastră o rețea de camere video și microfoane controlată de guvern, pentru a se asigura că nu spuneți nimic care ar putea contrazice ‘faptele’ promovate de regim. Sistemele de inteligență artificială vă vor monitoriza discursul și activitățile, apoi vă vor raporta autorităților guvernamentale dacă vă abateți de la gradul de supunere cerut.

8) Ți se va interzice să cumperi un vehicul pe benzină sau diesel, dar, în același timp, consumul de electricitate din casă va fi strict limitat în funcție de scorul tău de conformare la problemele de climă și cultură. Cu alte cuvinte, dacă veți dori vreodată să vă încărcați mașina și să conduceți undeva, va trebui să fiți complet ascultător față de narațiunea regimului, altfel nu veți avea niciodată suficienți kilowați oră disponibili pentru a vă încărca vehiculul electric. Doar cei care vor repeta ca papagalii minciunile ridicole ale regimului – de exemplu, ‘un bărbat poate deveni femeie’ – vor avea voie să folosească mijloacele de transport.

9) Cel mai probabil veți fi înlocuit de sisteme de inteligență artificială sau de roboți de automatizare care vă vor prelua locul de muncă actual. Pe măsură ce veți fi strămutat de la locul de muncă, veți fi plasat într-un sistem UBI pentru a primi plăți digitale automatizate, dar pentru a putea accesa ‘beneficiile’ UBI va fi necesar să rămâneți complet la zi cu toate cerințele de vaccinare, indiferent de numărul de vaccinuri cerute (și indiferent de siguranța acestora). Efectiv, pentru a primi un UBI și pentru a vă permite suficientă hrană pentru a supraviețui, va trebui să fiți de acord să vă supuneți sinuciderii medicale sponsorizate de stat prin intermediul unor injecții nesfârșite cu vaccinuri. Cu alte cuvinte, pentru a trăi, va trebui să te predai pentru a fi ucis lent de către stat.

10) Beneficii UBI suplimentare vor fi acordate persoanelor care vor permite în mod voluntar ca ‘verificatorii de fapte’ și ‘cei care se ocupă de siguranța publică’ să aibă acces nelimitat, în timp real, la microfoanele și camerele de luat vederi de pe dispozitivele lor mobile. Acest lucru va transforma cetățenii obișnuiți în mașini de spionaj ambulante care vor capta toate înregistrările audio și video din jurul lor din mediul lor imediat. Vitezele de comunicare 5G sunt necesare pentru a realiza acest lucru, iar atunci când ‘îmbrăcămintea inteligentă’ va deveni o realitate, microfoanele și camerele vor fi încorporate în cămăși, jachete, pălării și alte forme de îmbrăcăminte, transmițând în timp real date audio și video controlorilor guvernamentali care vor folosi analiza inteligenței artificiale pentru a genera transcrieri care pot fi căutate prin cuvinte cheie pentru ‘încălcări ale discursului’ care vor duce la sancțiuni dure. Acest lucru va însemna că veți putea fi spionat de oricine, oriunde și în orice moment, inclusiv atunci când vă plimbați pur și simplu pe un trotuar sau discutați într-un restaurant. Domeniul de aplicare al regimului va fi nelimitat. Această tehnologie a fost deja testată în timpul covidului, urmărind mișcările individuale și forțând oamenii să se închidă dacă datele de geolocalizare ale telefonului lor arătau că intră în imediata apropiere a oricărei persoane care a fost testată ulterior pozitiv pentru covid.

Dacă nu vrem să trăim într-o lume ca cea descrisă mai sus, este timpul să punem capăt tiraniei și să construim o infrastructură descentralizată pentru libertatea umană.

Dacă vom sta cu mâinile în sân și nu vom face nimic diferit, atunci vom sfârși ca sclavi ai coșmarului distopic descris mai sus. Însă putem alege o cale diferită, iar aceasta începe cu schimbarea resurselor, a activelor și a atenției noastre mentale către tipul de infrastructură descentralizată, pro-umană și pro-libertate pe care dorim să o construim pentru viitorul omenirii.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.