GENERAL

Un colonel rus rupe tăcerea. Sfidare maxima pentru liderul de la Kremlin

vladimir putin 696x393 1

Televiziunea de stat rusă le-a permis experților să își exprime obiecțiile față de războiul total din ultimele săptămâni declanșat de către Vladimir Putin în Ucraina. Un colonel rus în rezervă l-a sfidat pur şi simplu pe liderul de la Kremlin spunând că Rusia nu mai are cu ce să se ducă la război deoarece armata rusă nu poate concura cu armele Kievului.

Un colonel rus a declarat că forțele ruse nu pot concura cu armele pe care le are Kievul. Dezvăluirea șocantă a făcut-o în timpul unei dezbateri la unul dintre principalele canale TV de stat.

Forțele ruse nu pot concura în materie de armament cu cele ale Kievului, a declarat un colonel rus în retragere Mihail Hodarionok, care a completat: nu vem nici rezerve, nici piloți şi nici avioane.

Nu avem rezerve, piloți, avioane. Cu ce ​​trimitem oamenii pe front?
Rusia a suferit pierderile mari în Ucraina și nici măcar mobilizarea generală nu ar fi de ajutor, a afirmat fostul colonel în armata Moscovei, continuând: Cu ce trimitem oameni pe front? Cu armele de ieri, când Ucraina are arme NATO?

Comentariul vine pe fondul speculațiilor că președintele Vladimir Putin va anunța mobilizarea în masă, ca să trimită mai multe forțe în Ucraina. Mihail Hodarionok, colonel rus în retragere:

Să ne imaginăm că bat tobele, cântă fanfara și că este anunțată mobilizarea generală. Cât de repede de la declararea mobilizării putem trimite primul regiment de avioane de luptă? Am reuși până la Anul Nou? Nu avem rezervele, nu avem piloții, nu avem nici avioanele. Așa că mobilizarea ar fi de prea puțin ajutor. Dacă în seara asta ordonăm construirea de noi nave militare, când va fi gata prima? În doi ani.

Asta e problema cu mobilizarea. Dacă ne fixăm ca obiectiv să formăm o nouă divizie de tancuri, când va fi gata? Aș spune că în cel puțin 90 de zile și nu ar fi echipată cu arme moderne pentru că nu avem arme și echipamente moderne în depozite. Să trimitem oameni înarmați cu armele de ieri la un război de secol XXI într-o luptă împotriva armelor NATO nu ar fi bine, a declarat colonelul rus la postul de televiziune.

Serviciile americane ajută Ucraina
Potrivit NYT, ajutorul face parte dintr-un efort secret al administrației Biden de a furniza informații în timp real pe câmpul de luptă Ucrainei. Aceste informații includ și mișcările de trupe rusești anticipate, obținute din evaluările recente ale americanilor cu privire la planul secret de luptă al Moscovei pentru luptele din regiunea Donbas din estul Ucrainei, au spus oficialii.

Statele Unite s-au concentrat pe furnizarea locației și a altor detalii despre cartierul general mobil al armatei ruse, care se mută frecvent. Oficialii ucraineni au combinat aceste informații geografice cu propriile lor informații – inclusiv comunicații interceptate care alertează armata ucraineană despre prezența unor ofițeri ruși înalți – pentru a efectua lovituri de artilerie și alte atacuri care au ucis ofițeri ruși, a declarat un oficial american.

Sursa: evz.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.